Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 16 septembrie 2012

Unii o au mica...

-De ce e atat de mica ? La altii e mai mare..chiar mult mai mare. Pana si eu o am de doua ori mai mare decat asta.
Eu incerc sa-i explic diferenta dintre suprafata utila, suprafata locuibila si suprafata totala a unul apartament, dar domnul o stia pe a lui ! Suprafata locuibila a apartamentului de doua camere pe care dorea sa il cumpere era de 40 mp, dar domnul era furios si incerca sa argumenteze ca apartamentul lui de doua camere avea suprafata utila de 44 mp, deci a lui era mai mare.
Vreau pe aceasta cale sa ii spun domnului cetatean cumparator ca suprafata locuibila(S.L.) este suma suprafetelor camerelor de locuit. Adica a livingului si a dormitoarelor. Atat.
Suprafata utila(S.U) este data de suma suprafetelor din apartament pe unde poate el sa se plimbe si iarna fara sa-si puna caciula, adica toate camerele, debaralele, baile si holurile.  Suprafata utila mai este denumita si suprafata incalzita.
Suprafata totala(S.T.), sau suprafata construita este suprafata utila plus suprafata balcoanelor, teraselor si cea a zidurilor. Asta e cea mai mare !
Deci domnule draga,   SL < SU < ST.

Bafta multa si spor la cumparaturi ! 

4 comentarii:

  1. Cred că trebuia să-i spui că suprafața locuibilă e ca un penis de asiatic, aia utilă e ca unul de caucazian și aia totală e ca unul de negru. Poate așa pricepea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar Oama ar trebui plimbata prin niste camere. Mobilate. Minim cu un pat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti am avea nevoie de relaxare periodica in asemenea camere :))

      Ștergere