Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 30 august 2012

Deklaratie

Subsemnatul, cunoscut cu antecedente anti, deci cam nedemocrat dupa cum minte unii, declar ca incepand de azi voi schimba foaia. Prin urmare, dau aici o declaratie de democratie tocmai ca sa fiu un bun exemplu pentru alti cetateni care nu vor fi atat de democrati ca mine.


  •  Domnul Presedinte Traian Basescu este frumos.Doamne, cat e de frumos. Aproape ca imi pare rau ca nu sunt femeie pentru a-l putea privi ca orice Femeie Romanca, dar poate ca daca ma fac ghei il voi iubi asa cum merita!
sursa foto

  • Monica Macovei e cea mai integrala  femeie din Romania si e singura noastra speranta pentru o justitie corecta si impecabila. Rusine sa le fie celor care spun ca e buna prietene cu paharul. Rusine, rusine, rusine, rusine. De trei ori rusine!
sursa foto
  • Elena Udrea, pe langa fapul ca e Zana Buna a tarii, arata mai frumos ca Andreea Marin si Mihaela Radulescu impreunate. 
sursa foto
  • PDL-ul e singurul Partid care merita numit partid. E unicul recunoscut de UE si fara el am fi acum in comunism sau, Doamne fereste, in capitalism !
sursa foto

Sper ca dupa declaratia de azi nu voi mai fi criticat de UE, NATO, FIFA si UEFA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu