Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 20 iulie 2012

Sifilis...

Sifilisul politic este o boala grava, care netratata poate produce complicatii majore. Infectia are perioade alternative de activitate ( la fiecare patru ani )  si inactivitate (perioade de latenta). Simptomele apar in timpul perioadelor de activitate; in perioadele de latenta nu exista nici un simptom, dar pacientul este infectat in continuare. Oricine vine in contact cu o persoana infectata cu sifilisul politic se poate imbolnavi. 
In momentul de fata simptomele sifilisului politic se pot vedea cel mai bine la sustinatorii presedintelui Basescu.
Aceste simptome includ halucinatii despre incalcari ale Constitutiei, viziuni apocaliptice ale Romaniei fara presedintele jucator,  derapaje majore in materie de bun simt si semne de dementa tertiara manifestate prin ranjete si grimase la adresa celor care nu tin cu Basescu.

sursa foto

Infectia politica numita Basescu a cuprins, de asemenea, si unele segmente ale organismului politic european.
Indata ce e descoperita boala, se recomanda un tratament imediat sub forma de referendum pentru eliminarea imediata si definitiva a virusului din viata politica.
Medicii de la organizatiile de profil avertizeaza ca virusul e perfid, insidios si se poate deghiza in unele forme deformate ale democratiei.
Antivirusul e gratis si la indemana tuturor pe data de 29 iulie. Tot ce avem de facut este sa mergem la vot !

4 comentarii:

  1. Imi scapa mie ceva sau Basescu pleca oricum in toamna? Pentru unii ca mine, faptul ca euro e 4.6 e mult mai important decat concursul de penisuri Ponta-Basescu. Probabil ca asta ma face sustinator al presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. presedintele are mandat pe cinci ani, asa ca mai are mult de stat la cotroceni.

      Ștergere
    2. Aha, m-am prins si eu dupa ce am scris prostia. Oricum ideea de baza ramane, presedintele nu poate sa faca nimic impotriva parlamentului sau guvernului, iar situatia e mult prea maro pentru prostiile cu care se ocupa noul guvern.

      Ștergere
    3. guvernul ponta e un guvern de idioti, curve politice si cretini patentati.
      orice om cat de cat inteligent scapa de mariner rapid si fara complicatii, dar astia sunt dobitoci rau.
      noi cu cine dracu sa mai votam ?

      Ștergere