Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 1 iulie 2012

PUIE MONTA !

sursa foto

Sub fata de copil cuminte a lui Ponta se ascunde un caracter infect .
Asa cum am mai scris pe aici, eu nu aveam asteptari prea mari de la actualul prim ministru.
L-am lasat in pace o perioada, sperand intr-un miracol, sperand sa ma uimeasca, sa ma faca sa spun in mod public : uite un om  adevarat !
Dupa ce a schimbat ministri de la educatie mai des decat isi schimba altii izmenele, dupa ce a facut erori mari si grave, acum vine si ne spune in fata : Am furat, dar sunt de vina aia care m-au prins, nenorocitii dracului !
Pai bine, domnu' doftor in drept, cu ce esti tu mai bun decat colegul Vanghelie ? Nici la ala nu i-a placut scoala, dar acum mi se pare ca e un munte de caracter in comparatie cu tine!
Dupa ce ai fost prins cu mata in sac, dupa ce ai promis ca iti dai demisia, dar nu ai facut-o, cum sa te mai credem acum ? Tu ne spui ca Basescu e de vina si ca PDL-ul ti-a lasat o grea mostenire si ca viata e grea si Romania sucks ! Eu sunt dispus sa te cred daca pleci ! Cu ce esti tu mai bun dacat nenea ala chior care nu te lasa sa te joci cu jucariile pe la Bruxelles.Cum poti tu sa spui ca altii sunt de vina atunci cand o lume intreaga vede ca ai copiat ca un nesimtit ?
Eu m-am saturat si de tine si de pretenu' tau presedintele. Voi va certati, va dati la gioale marlaneste , iar de noi rade o lume intreaga ! In economie e jale mare, ciresele au ajuns la pret de litchi, leul va ajunge in curand la paritate cu moineda din Botswana si voua va arde de glume proaste ? Singura voastra preocupare e care e mai smecher ? Ca care din voi  e mai mare, ca care din voi e mai tare, ca care din voi e mai greu  ?
Ce ar fi daca v-ati inchide amandoi intr-o debara pentru a va rezolvati diferendele in mod barbatesc ? Sa va injurati, sa va scuipati, pupati si gadilati pana cand stabiliti cine e masculul si cine e femela in cuplul asta disfunctional, dupa care sa plecati intr-o luna de miere, iar pe noi sa ne lasati in pace !
Nu pot incheia fara sa adaug la PUIE MONTA si un calduros  BUIE MASESCU !

8 comentarii:

  1. Iii, unde ai gasit litchi la pret de cirese?
    Au un gust dumnezeiesc, Sfintia Ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. portocale mai ieftine ca merele, bananele mai ieftine ca visinele, nu urmeaza sa gasim si litchi mai ieftine ca ciresele ?

      Ștergere
  2. 1 ron - 2 pula... nu e departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. plagiatul incepe sa devina marca inregistrata in psd. se pare ca nici abranburica nu sta bine la acest capitol

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vezi surprize neplacute dupa alegerile parlamentare pentru ca pana atunci pozeaza in baietii buni.Sa vezi preturi la banane.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu pretul bananelor sa-si faca griji fetele batrane :d
      pe noi ne vor omora cu preturile la tigari si accize la benzina :))

      Ștergere