Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 28 iulie 2012

I-a facut un procedeu...

La olimpiada e semifinala dintre dintre Alina Dumitru si o japonezoaica. Comentatorii bat campii despre uazarii, micutzaocecurai si alti termeni specifici din judo. Eu ma holbam la televizor si vedeam doua fete care incercau sa-si puna piedica. Aia doi care comentau ziceau ca Alina Dumitru i-a facut un procedeu japonezoaicei si ca a castigat. Ce drac de procedeu i-a facut ? V-am spus: uazarii sau micutzocecurai sau ceva simillar.
Alea doua se trag de haine, isi dau palme si eu astept continuarea, asa cum am vazut pe fetebune.org  Eurosport. Continuarea a fost ca Alina Dumitru i-a pus piedica lu aia cu ochii in panta si a ajuns in finala.
Chiar daca nu stiu multe despte judo,  ma bucur sincer ca avem o judoka de mare valoare.



Felicitari Alina Dumitru !

4 comentarii:

  1. Dar ce s-au mai "paruit" urmatoarele doua, brazilianca si olandeza. Si chiar se atacau non-stop lucru care se intampla si la baieti. E prima oara cand urmaresc sportul asta si daca la inceput n-am inteles nimic, acum mi se par chiar intense alea 3 minute de sport (cand te gandesti ca la tenis joaca trei ore pana se alege ceva de scor :D )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau ca nu a castigat si finala, dar tot trebuie sa ne mandrim cu oameni ca ei :)

      Ștergere
  2. Eu sunt tare mandra de ea. Si mi-e asa draga! Are fata asta un chip de te topeste. Dar si cand aplica " procedeul" e de aur!
    Sa tot mai fie, ca loc mai e si oameni de calitate avem, macar in sport.

    RăspundețiȘtergere