Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 28 iulie 2012

Eroaua Costandina...

-Fa, Costandino, mergem duminica la vot ?
-Nu merg, mai barbate. A zis nasu Ilie ca a zis Basescu ca numai prostii merg la vot !
-Cum asa, Constadino ? Ia vezi ca acum sterg pe jos cu tine. Pai daca eu ma duc sa votez inseamna ca sunt prost ?
-N-am zis io, Costele. Basescu a zis. A zis si nasu Ilie politistu'...
-Taci fa, fir-ai a dracului cu nasu Ilie si cu Basescu al tau. Nu auzisi ca primarul da o bere daca ii arati buleftinu ca ai fost la vot ?
-Pai du-te Costele, da nasu Ilie a mai zis ca Ponta ala e plagiator.
-Ce e ala plagiator,  Costandino?
-Nu stiu io de astea Costele, dar io cred ca ii satanist din ala de o face noaptea cu curcile. Am auzit eu la radio ca nici lu Barosu ala de la ONU nu-i place de Ponta. Pana si parintele Iftodiu zice ca  plagiatorii sunt cu diavolu. Numai Basescu e cu Dumnezeu. Asa a zis parintele...
-Cand a zis parintele asta, Costandino?
-Stii ca ieri ai fost la coasa pe lunca ...
-Da.
-Pai dupa ce-ai plecat tu, a venit parintele sa ne lamureasca cum e cu referendumu si cu ...
-De aia am gasit eu sticla de vin pe jumate goala, Costandino ? Las ca-l lamuresc eu cum e cu referendumu' cand il prind pe talharu ala.
-Taci si nu huli, Costele, ca ala e omul lui Dumnezeu, e cu Basescu !
-F..-va neamu' la toti astia cu Basescu ! Dupa ce ca nu ma lasa sa beau si o bere gratis, imi mai bea si vinu' cand nu sunt eu acasa ? Ce alta bucurie ti-a mai facut parintele, Costandino ? De aia te-a luat durerea de cap cand te-am chemat sub plapuma aseara, fa muiere ? Eu muncesc toata ziua la camp si tu te imbarligi cu pricolicii lui Basescu ?
...
Astea fiind spuse, Costel baga mana in parul muierii si incepe sa smuceasca in timp ce ii suduie pe Basescu, Barosu, referendumu' si pe parintele  Iftodiu.
Costandina scapa cu greu din mainile lui si fuge la nasu Ilie. Cand o vede ala, ii face o poza cu telefonul si posteaza imediat pe Facebook cum ca fina lui e victima lui Ponta si a securistilor lui Voiculescu.
O indeamna sa isi scoata certificat medico-legal si sa bage divort de comunistul de Costel!
Intr-un tarziu, cand i se face foame si somn, Costandina merge acasa si isi cere iertare de la Costel. Asta o mai bate odata, o pune capra dupa usa, ii mai da doua dupa cap si apoi ii da voie sa faca ceva de mancare...
In timpul asta, pagina de Facebook a nasului Ilie e accesata de Comisia Europeana care concepe imediat o lista de 111 masuri pe care trebuie sa le ia guvernul Ponta. Una dintre ele este sa ii ceara scuze in mod public martirei Costandina din comuna Frecata de supt Deal, femeia simbol a  democratiei romanesti, femeia care si-a riscat sanatatea, casnicia si chiar viata in numele drepturilor omului, a drepturilor minoritatilor sexuale, a drepturilor minoritatii celor care au iphone...

2 comentarii:

  1. incep sa ma simt discriminata.adica eu daca stau in bucale de ce nu pot sa primesc o sticla de vin si un toc de maciuca sa fiu convinsa sa nu/votez???......viata la tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e discriminare pozitiva, nu ai voie sa te plangi :)))

    RăspundețiȘtergere