Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 5 iulie 2012

Discursul presedintelui la suspendare

Draga Stolo, dragii miei...stimati concetateni.
Nu-i adevarat ! Eu sunt cinstit. Eu nu am mintit niciodata!
De ce vreti sa ma suspendati ? Ce rau v-am facut eu voua ? Eu sunt presedintele ! Cum indrazniti voi sa va luati de presedinte ? Eu sunt anticomunist, antifascist, anticomunist si antifascist. Va rog sa ma iertati daca ma repet, dar ma gatuie emotiile si ma apuca iar plansul !

sursa foto

Draga Nutzi, atunci cand iti cautam prin chilotei, eu slujeam interesele poporului. Atunci cand dansam cu poalele tigancilor in cap, eu luam masuri anticriza ! Atunci cand o trimiteam pe Ebola in Parlamentul European eu imi respectam poporul ! Chiar si atunci cand bateam copilul ala, eu de fapt nu am facut asa ceva!
Unele guverne vor sa aduca Romania inapoi la  vremurile in care poporul o ducea bine si cresteau pensiile si salariile! Eu nu pot sa permit asa ceva ! Mie mi-e criza si mi-e greata si mi-e rau!
Dragii miei. Eu sunt singur impotriva tuturor. Adica sunt un fel de Rambo. Ma lupt cu nemernicii care vrea sa sfasie tarisoara asta frumoasa. Eu sunt singurul care tine la voi, la popor. Poporul sunt eu !
Ponta e cu copypaste si eu nu beau ! Antonescu e Hitler si mie nu imi plac femeile ! Jur ca nu imi plac toate !
Domnilor si doamnelor! Conform prevederilor articolului 666 litera q, eu nu am facut nimic rau. De fapt eu sunt cel mai cinstit si viteaz dintre traci ! De flota nu stiu nimic. Puteti sa ma puneti si la detectorul de minciuni, daca vreti ! Se spune ca beutura iti altereaza amintirile, dar cine spune asta minte ! Eu nu imi amintesc sa fi baut azi ceva !
Draga Boc ! Uita-te la mine ! Arat eu ca un om rau  ? Sunt eu un pericol pentru poporul roman  ? Eu nu cred asta. De fapt eu sunt insusi poporul roman. Nu cred ca v-am mai spus asta niciodata, dar eu sunt cel mai viteaz dintre traci, geti si celti ! De ce nu ma mai lasati sa ma joc de-a presedintele si primul ministru in acelasi timp ? Constitutia aia care nu imi da voie  e o proasta si trebuie schimbata de urgenta !
S-a spus ca eu am taiat salariile. E o minciuna dragii miei ! Boc a facut! Pensiile tot el l-a taiat ! A marit pana si TVA-ul.
Boc si cu Udrea si PDL-ul e rai!  Ei trebuie suspendati, nu eu !
In incheiere va implor, ma pun si in genunchi, daca e nevoie stau si capra, doar ca sa nu ma suspendati si sa ma lasati in continuare sa ma joc de-a presedintele prin chiloteii lui Nutzi !
Eu sunt nevinovat ! Eu sunt poporul. Eu sunt douazeci de milioane de romani ! Fara mine poporul roman va disparea! Romania va fi stearsa de pe harta daca eu sunt suspendat! Miliarde de ani de evolutie nu vor mai insemna nimic daca eu nu voi mai fi presedinte! Vor fi cutremure mari si ploi torentiale. Luna se invarti invers si va fi seceta, dragii miei! Eu nu-mi pot imagina viata fara ca eu sa fiu presedinte!
Poporul roman si tarisoara asta ...

5 comentarii:

  1. Tocmai a cazut un elicopter militar!
    Ca n-au fost bani nici pentru armata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca nu sunt victime!

      Ștergere
    2. Slava Domnului, Sfintia Ta! Au murit prea multi militari din cauza crizei fie de inima rea, fie facand naveta spre alte unitati militare, fie in cutiile de conserve uzate fizic si moral!

      Ștergere
    3. din pacate, armata a suferit enorm in ultimii ani !
      speram la vremuri mai bune ...

      Ștergere
    4. Toti am suferit!
      Comisii care nu aveau atributii de generare legislativa au creat legi care nu pot fi aplicate!
      Sa speram!

      Ștergere