Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 11 iulie 2012

Base + Merkel = LOVE

Asa ar trebui sa zgarie pe zidurile de la Bruxelles copiii tampiti trimisi de diversele tari sa le reprezinte pe acolo.
Io stiam ca domnu' presedinte are succes la muieri, dar pana acum nu a mai avut parte de babaciuni de genul asta. Acuma sa nu sariti pe mine ca am spus eu ca Merkel e nasparlie. Nuuuu ! Doar ca eu am alte gusturi in materie de femei....

Cred ca Nutzi face spume ca detergentul de parbriz cand vede ca Base  se pupa zilnic la TV cu nemtoaica, iar pe ea nu o mai inghesuie nimeni prin birourile orale. Ce nu stie doamna Merkel este ca marinerul nu ii e fidel. Din propriile declaratii, Base e indragostit de poporul roman. Din acest motiv domnul presedinte ne-o trage de atatia ani. Pentru ca ne iubeste !
Cand a facut dragoste cu noi taindu-ne salariile, iubitul lui popor nu a reactionat. Cand a facut iar dragoste cu pensionarii taindu-le din pensii, nici acestia nu au zis nimic. Medicii si profesorii pe care ii indemna Base candva sa emigreze, au reactionat prin tacere si plecare.
Acuma domnul presedinte se mira ca, dupa ce a fost violat in numele dragostei de tara,  poporul roman are o mare durere in fund vis-a-vis de problemele basesciene!
Basescu vrea iar la Cotroceni ! De ce oare ? El nu are acces la sondaje ? Nu se poate sa nu stie ca nu-l suporta nimeni fara sa fie platit inainte. Poate ca or mai fi vreo zece zapaciti care sa creada sincer in lacrimile sincere ale lui Basescu, dar aia nu au drept de vot. Ei sunt internati prin ospicii!
In incheiere, vreau sa ii transmit ceva doamnei cancelar:
   Tanti Merkel, daca iti place de Base, ia-l acasa ! Pune-l sef in Germania ! Sa vezi ce se vor bucura nemtii cand le va taia salariile si pensiile in numele crizei economice. Zau ca te rugam sa il iei la tine ! Am auzit eu ca in Germania nu a fost criza. Nu ar fi normal sa aveti si voi, macar asa, un pic  ? Noi, cei care vom ramane fara el, vom suferi tare, dar promitem sa ne uscam iute batistele, si juram sa nu-l cerem niciodata inapoi ...

9 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=UxuPYJwOycQ

    RăspundețiȘtergere
  2. Goodbye My Love Goodbye
    (with lyrics)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar si pamfletele ar trebui sa se mentina la un anumit nivel de decenta. Acesta este injurios, nede,n si insultator fata de doamna Merkel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca doamna Merkel nu e prezentata de data asta ca fiind perfectiunea intruchipata dar, din punctul meu de vedere, domnia ei si-a pierdut dreptul la o portretizare cinstita atunci cand s-a hotarat sa " il plimbe cu caleasca " pe un om ca domnul Basescu. Stiu ca si regina Angliei a facut aceeasi prostie cu fostul presedinte Ceausescu, dar asta nu e o scuza pentru doamna Merkel.
      Nimeni nu are dreptul ca, in numele democratiei, sa impuna unui popor un presedinte care nu are sustinerea populara !
      Vreau sa inchei multumindu-va pentru timpul petrecut pe aceasta pagina, si va promit sa nu mai scriu despre doamna Merkel in termeni atat de exagerati.
      Sper ca nu va suparati insa daca o sa am in continuare o parere exagerat de proasta despre presedintele Basescu...

      Ștergere
  4. Hăhălove ...
    Parcă e mai nuanţat, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ne amintim:
    - cand in '90 salariatii de stat si-au fixat lefurile (destul de zdravene), nimeni nu a zis nimic...fara comnentarii....cafeluta-cafeluta, comentariul meciurilor...si in final dispretul salariatului de stat fata de cetatean
    - comentatorii intelepti de aici au idee ce compensatii este obligat statul (adica noi astia prosti care NU avem timp de mitinguri si suntem jupuiti de impozite) ???...... => mai bine-l platesti pe salariatul de stat decat sa-l dai disponibil.
    - intre timp n-au mai ajuns banii stransi din impozite pentru plata acestor salarii...trebuiau selectati cei ce raman in barca statului si cei ce trebuiau sa sara in apa...sa munceasca la patron.
    - o buna parte (ca nu cumva munca serioasa se se atinga de ei) au iesit la pensie....credeti cumva ca s-au infipt la o pensie de CAP sau sau una d'aia ce nu-ti permite nici o cana cu apa ???? -> nici vorba !!! -> o pensie cat mai grasa !!!
    SI A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI -> darile stranse de pe spatele celor ce cu adevarat produceau ceva vandabil NU AU MAI FOST SUFICIENTE.....PREA MULTI IN CARUTA, PREA PUTINI LA OISTEA CARUTII.
    Credeti cumva ca cei ce faceau atata galagie erau cei cu lefuri de doi lei sau cu o pensie dupa care nici apa nu poti bea ????
    TOTI erau salariati cu lefuri/lefusoare bune....pensionari cu pensioare grasute.
    Din imaginile prezentate de televiziunile "libere si democrate" se vedea clar ca cei ce protestatu nu erau niste amarati cu venituri deplorabile-> vestimentatia ii trada ca la masa isi puteau permite si o felie de cozonac.
    Sper ca lucrurile sa o ia destul de razna incat multi comentatori de doi lei si deplangatori cu lacrimi de crocodil sa ajunga sa lucreze la patron de dimineata devreme pana seara tarziu si sa vada clar pt. cine si pt. ce este jupuit de sistemul de impozitare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Violenta este ultmiul refugiu al incompetentilor ".
      In rest, sunt perfect de acord cu tine. Stiu din propria experienta ce inseamna sa fi spoliat de statul roman. Ca intreprinzator nu ai nici o sansa sa te dezvolti daca nu faci lucrurile asa cum vor ei. In ultimii ani aproape m-au bagat in faliment !
      Eu sunt pentru plecarea intregii clase politice actuale.
      Cei din jurul lui Ponta au fost de multe ori la guvernare si au jefuit cat au putut. Liberalii au guvernat si cu PSD-ul si cu PDl-ul si nu au facut mai nimic. Basescu este in politica de douazeci de ani. A fost ministru in multe guverne si presedinte in ultimii opt ani, si m-am lamurit ca nu e cu nimic mai bun decat Berceanu sau Videanu. Voiculescu si securistii lui vor mereu la guvernare.
      Pe cine sa alegem ?

      Ștergere