Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 18 iunie 2012

Rock on !!

Azi m-am întors de pe unde am bântuit şi cum am ajuns în Bucureşti am fost obligat, spre marea mea plăcere, să merg la OST Fest! Sunt frânt de oboseală, dar a meritat.
Atmosferă superbă, oameni frumoşi şi muzică bună. Asta probabil bănuiţi, iar cei care au fost pe acolo sunt la fel de încântaţi ca şi mine. Am zâmbit copios când am văzut reacţia uluită a vânzătorului căruia i-am cerut o Cola pentru mine şi o Silva neagră pentru domnişoara mea cea mică...
Un motiv în plus de bucurie pentru mine este că am fost pentru prima dată cu aia mică la un concert serios.
O altă premieră este faptul că am fost la concert invitat chiar de ea. Toată copilăria le-am chinuit-o cu metale grele şi alte hard rock-uri. Încă din leagăn bietele mele copile ascultau AC-DC,  Metallica şi Megadeth. Azi i-am văzut live pe cei din urmă.

Mai sunt premiere pe ziua de azi. Pentru prima dată am făcut headbanging în public împreună cu fata aia mică, am ţopăit şi am urlat împreună, şi tot pentru prima dată cea mică a fumat o ţigară în prezenţa mea. Eu mă gândesc că nu e chiar atât de rău. Are deja optsprezece ani, în curând va fi studentă şi e păcat să meargă în fiecare seară "să ducă un caiet unei colege".
Despre minivacanţa de săptămâna trecută o sa scriu curând. Acum o să încerc să mă pun jos pentru că mâine, adică azi, cea mică are o probă la bacalaureat, cea mare e în sesiune şi vreau să le fac eu cafeaua de dimineaţă....

14 comentarii:

  1. Foarte frumos, Sfintia-Ta! Ce bine iti sta un pic fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ptiu, deci da! Ce-aș fi vrut să mă ducă și pe mine tata la concerte rock! Deși „pe vremea mea”, vremea când eram io adolescentă adică, nu erau cine știe ce concerte pe la noi.
    Auzi, dacă va vrea să meargă la niscai concerte și n-are cu cine o iau eu. Poți să ai încredere, îs oamă responsabilă când îi cazul, pot chiar să nu beau bere, dacă vrei aduc și scrisori de recomandare :))
    Succes gagicilor cu examenele, deși io-s convinsă că se vor descurca de minune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru urari !
      cu mersul la concerte e alta treaba. eu stiu ca tu esti oama responsabila, dar cu ele am eu o problema. astea ale mele sunt in stare sa te corupa chiar si pe tine :)))

      Ștergere
  3. Iacătă c-a ieșit soarele și pe strada ta! :D
    Mai ieri te plângei că le-ai supărat și iote-acum, ești iertat și preferat :D

    Succes fetelor la examene! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt de vina pentru soarele asta atat de puternic ? :))
      multumesc pentru urari :)

      Ștergere
    2. De dragul fericirii tale îndurăm și canicula :P

      Ștergere
    3. atunci ma declar vinovat si dau o cola rece :))

      Ștergere
  4. Unde zici ca ai dat cu capul, ca pari foarte fericit?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Treaba cu tigarea poate ar trebui s-o mai gandesti un pic.

    RăspundețiȘtergere