Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 17 mai 2012

Taxa pe bere

Uraa ! S-a gasit solutia pentru iesirea Romaniei din criza economica. Nu conteaza ca o va baga in sevraj atata timp cat vor fi bani de salarii, pensii si concedii maternal-paternale. Ponta asta e baiat destept. Se vede ca o intreaga echipa de economisti, sociologi si alte ligioane din astea au muncit minute in sir  pentru a gasi bani la buget. Cu banii castigati din taxa asta o sa avem atat de multi bani incat o sa-i imprumutam pe greci si o sa-i scoatem din criza pe americani.


Exista o singura parte proasta. Fara sprijinul amatorilor de bere USL-ul va perde alegerile din toamna. Ma bucur totusi ca aceasta coalitie are curajul necesar pentru a promova masurile de redresare economica pe care nu a putut sa le domnul Basescu. Inceputul e promitator. Daca vor baga o taxa si pe ascultatul manelelor ii vom concura pe americani in programul spatial. Inca o taxa pe mancatul semintelor va aduce bani pentru finalizarea autostrazilor. Dan Diaconescu va fi uitat definitiv si va fi trimis sa o caute iar pe Elodia, pentru ca guvernul Ponta  va da el insusi la tot cartierul cate o casa si 30 000 euro. Cred ca domnul actual presedinte isi varsa amarul intr-un pahar de vodca fara alcool,  plangand de ciuda ca el nu a fost in stare sa faca acest sacrificiu atat de necesar.
Sa inchinam si noi un pahar de bere scumpa in cinstea acestui guvern genial !

11 comentarii:

  1. Cat de tampit sa fii ca guvern socialist sa le interzici amaratilor care te voteaza singura bucurie? Prevad o guvernare foarte scurta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nu sunt numai socialisti, sunt si liberali, si comunisti si ce-or mai fi pe acolo :))

      Ștergere
  2. Daca ne-au pus atatea taxe pe tigari, sa puna si pe bere, sa suferim toti. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehe, uite asa devine hameiul o floare de pus in buchetul miresei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Propun o taxa si mai buna: Taxa pe burta facuta de la bere :))
    Nu acum, nu sunt un mare consumator de bere dar mi se parea o initiativa mai cinstira sa se puna intai taxe pe showurile cu manele de la nunti, pe camatarie( :)) ) pe S-classuri si Vuitoane ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca taxele alea de care vorbesti exista deja.
      doar ca nu le plateste nimeni si nici nu le face nimeni nimic celor care nu platesc :))
      cu taxa pe burta e si mai greu. daca vor confunda burtile de bere cu alea facute din ciorba de burta si vin prost romanesc ?

      Ștergere