Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 27 mai 2012

Eurovizion, Bute si Skizzo Skillz ...

Din plictiseala si lipsa de meciuri proaste la TV, m-am uitat aseara la un fel de Mamaia extinsa. Era sa zic la nivel european, dar...mai bine tac ! Am participat si noi alaturi de europenii de langa Islamabad la un festival cantacios la care muzica buna nu a ajuns nici anul asta. Nu vreau sa vorbesc despre sistemul prietenesc de votare si punctaj, nu vreau sa vorbesc nici despre melodia castigatoare. Sunt doua motive pentru care  Romania nu va castiga niciodata Eurovizionul. Primul ar fi ca nu avem destui prieteni si al doilea e ca noi trimitem intotdeauna acolo doar muzica ce le place moculescozaurilor. Anul asta am fi iesit mai sus de  locul 666 daca fata aia avea voce sau daca isi arata macar un sfarc pe scena, "din greseala", desigur !
Acum am aflat ca Bute a luat bataie. Romania e o tara trista, dar plina de umor , dupa cum spune Bacovia.
Vreau sa inchei cu o melodie care nu va placea tuturor fetelor, care sigur le va placea baietilor, si care sigur va pune un zambet pe fetele tuturor !

12 comentarii:

  1. Toate ca toate, dar reprezentantii Rusiei m-au dat pe spate, si nu in sensul bun al cuvantului...Am impresia ca si-au batut joc de toata lumea...si cand te gandesti ca au iesit pe locul 2...asta spune multe despre calitatea cantecelor/artistilor prezenti acolo! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce am observat e ca pe noi nu prea ne iubesc vecinii.
    E un concurs pe pile si relatii de prietenie...
    Mi-a placut Gianina Corondan care comenta de ziceai ca a fumat iarba.De exemplu spunea:Ce accent englezesc are comentatorul englez...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ascultasem melodia noastra de voie sau nevoie la radio. din intamplare nevasta-mea a ajuns cu telecomanda din intamplare pe tvr 1 cand a noastra era pe scena. mi-am facut cruce nu recunosteam vocea. la radio era una pe scena alta.

    cat despre bute era de asteptat sa piarda. mi-am si pierdut timpul scriind despre acest subiect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. marele merit al lui bute este ca nu i s-a urcat succesul la cap.

      Ștergere
  4. mie mi s-a parut slaba melodia romaneasca. A si falsat...( in finala a cantat mai bine).
    In plus, punctajul final e dat 50% de voturi, 50% de un juriu (care ma gandesc ca e cu specialisti).
    Si mai in plus, conteaza si tara care poate sustine financiar spectacolul de anul urmator. Cantareata Spaniei a si declarat: nu ma votati sa ies prima (desi au avut melodie buna) pt ca statul spaniol e deja intr-o criza si reducere de fonduri drastica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. norocul nostru ca nu am avut sanse.
      mai bagai astia o taxa ca sa facem eurovizionul la noi ...

      Ștergere