Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 14 mai 2012

Candidati sectorul 6

Sectorul sase are aproximativ 317 000 locuitori. Ca sa ne facem o idee despre marimea sectorului e deajuns sa spunem ca al doilea oras ca marime din Romania (Cluj Napoca) are o populatie mai mica decat sectorul 6. De asemenea, mai mult de jumatate din  judetele tarii au o populatie mai mica decat acest sector al Bucurestiului.  

La alegerile locale din sectorul 6, cetăţenii vor avea de ales între urmatorii candidaţi:
  • Cristian Constantin Poteraş (PDL) 
  • Rareş Mănescu Şerban (USL)
  • Cristinel Eftimie (PP-DD)
  • Constantin Tomescu (UNPR)
  • Ştefan Bădără (Partidul Poporului),
  • Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale)
  • Sergiu Fendrihan (Partidul Forţa Civică) 
  • Adrian Popescu (PRM)
  •  Nicolae Petre (PNG-CD)
  • Bogdan Nicolae Constantin (Partidul Uniunea Ecologistă din România) 
  • Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Român)
  • Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Ţară")
  • Natalia Solomon (Partidul Alianţa Socialistă) 
  • Bencze Josef (UDMR)
  • Viorel Dănuţ Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor)
  • Romeo Tarhon (Partidul Naţional Democrat Creştin) 
  • Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Român)
  • Viorel Ştefan Florescu  independent 

Cu Poteras m-am lamurit. In primul rand e candidatul PDL-ului, deci nu ! In al doilea rand nu mi-a zugravit si mie blocul si in al treilea rand nu sunt chiar atat de prost, deci nu votez cu Poteras.
Who the f...k  is Rares Manescu ? ? Voi ati auzit de el ? Apoi, cum sa am incredere in cineva recomandat de Crin Antonescu ? Hmm...
Cristinel Eftimie e omul lui domnu' Dan. Daca imi da cei treizeci de mii de euro promisi precum si o casa, dar inainte de alegeri, promit sa-l stampilez si pe frunte ! Dar pana nu ma vad cu banii si casa, nu !
Constantin Tomescu UNPR... Sa traiti, eu am facut armata si de aia nu votez cu militari !
Stefan Badara, Partidul poporului. Inca unul de-al lui domnu' Dan ? Cum dracu a facut de are doi ? Dom' Stefan, citeste mai sus si treci pe la mine cu treizeci... plus casa !
Gheorghe Vasile Cornel Ilie  PPPS.  Asta ar fi bun daca promite ca da de baut la toate onomasticile !
Sergiu Fendrihan PFC. Forta Civica suna cam ca Berluscoiu. Iar PFC suna a KFC. Deci nu, ca face rau la stomac...
Adrian Popescu PRM. Domnu' Vadim, asta e fostul meu coleg dintr-a saptea ? Daca-i ala ai luat teapa ! Era cam tampitel baiatul ...
Nicolae Petre  PNG-CD. Asta ne pune sa pupam icoane in timp ce ne invata sa injuram ca Jiji...
Bogdan Nicolae Constantin  PUER . Ecologistii nu imi plac pentru ca ma pun sa mananc salata in loc de sarmale si sa beau urina in loc de bere !
Gheorghe Balcan  PSR. Socialistii or fi buni, dar pe la rusi...
Alexandru Onofrei  PTŢ. Eu vreau pe cineva care se ocupe de gropile din Militari si Crangasi, nu de alea din tara. Cand isi vor schimba numele in Totul Pentru Giulesti, promit sa-i votez !
Natalia Solomon  PAS .Stimata doamna Natasa, dai o vodca ? Niste caviar ? Nu promit sa te votez, dar promit sa ma uit la desenele cu "Nu zaietz, nu pagadi " !
Bencze Josef  UDMR. Ioi, ioi, draghe Iosca, ce cauti tu pe aicea ? Vrei sa punem de-o autonomie in Ghencea ?
Viorel Dănuţ Constantin  PSDM. Partid social si muncitoresc in sectorul sase ? Domnule  Viorel, sigur nu sunteti rus ? ...Sigur?... Nici macar mama sau tata ? Nici amanta ?
Romeo Tarhon  PNDC Asta ar avea sanse ! National ...astia sunt alegatorii lui Vadim. Democrat ... alegatorii lui Basescu.  Daca zice ca e Crestin vor vota cu el toti popii si toate babele care pupa coccisuri de sfinti. Tarhon ? Aici iar a nimerit-o ! Gospodinele din Militari si Drumul Taberei vor vota numai cu domnul Tarhon !
Mihai Emil Popescu  PER. Iar ecologisti ?Astia s-au scindat sau sunt mai multi ?
Viorel Ştefan Florescu  independent. Suna bine ca e independent. Asta ar trebui sa insemne ca nu depinde de vreun partid sau organizatie. Si totusi, eu m-am hotarat sa nu-l votez inca de anul trecut, atunci cand a blocat trotuarele cu niste corturi in care nu stiu ce facea , dar era al naibi de greu de trecut pe langa ele !

sursa foto

Daca sunt candidati de care am uitat sau carora  nu le place felul in care i-am descris, ii rog sa planga la ei in baie sau  pe blogul propriu !
Deocamdata lista candidatilor arata ca o shaorma cu de toate !
Avem de unde alege ..!!??

23 de comentarii:

  1. Nu e trist ca te-ai chinuit atat ca sa ajungi la concluzia ca n-ai cu cine vota? Oricum merci pentru cercetare, daca n-as fi ilegal poate m-as gandi si eu la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta inseamna ca te-ai hotarat la unul din cei de mai sus ?

      Ștergere
    2. Nu, nu, inseamna ca m-as gandi ca trebuie sa ma hotarasc la unul de mai sus. Altii nu cred ca pot sa-mi aleg, nu?

      Ștergere
  2. Mulți dintre ăștia sunt din categoria FOICĂ MICUNEA. Adică FOICICĂ MICȘUNEA, că acum mulți dintre cei care nu știu să citească vor să ne conducă, asta e, ne resemnăm!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe aici circula un zvon cum ca se vrea sefa la sectorul sase chiar madam Udrea :))

      Ștergere
    2. Ea e fluenta in cateva limbi de circulatie!

      Ștergere
  3. Salut. Sectorul 6 are vreo 380.000 de locuitori (un pic sub, dar mai sunt flotantii etc.). Din astia vreo 340.000 au drept de vot. Si vin la vot sub 50%.

    Legat de lista... Daca ma cauti, sigur iti dai seama ca sunt din tabara USL-ului (a lui Crin mai ales). Asta daca e sa vorbim in termeni de tabere.

    Nu am atatea informatii despre cei din lista. Despre Poteras stiu mai multe. Doar lucrez cu el in consiliul local de 8 ani. Si vazut cat (nu) poate.

    Despre Florescu m-am lamurit (daca mai era nevoie) cu filmuletul.

    Problema e la Rares. Faptul ca nu e cunoscut are o explicatie. Prima parte suna asa: nu a vrut sa isi petreaca dupa amiezele la TV. A doua parte suna asa: oamenii au memoria scurta. Cel putin Drumul Taberei. Pentru ca in 2008 a candidat in colegiul 11 la Senat. Asta inseamna niste sute de kg de hartie cu nume, poza, text etc. Si nu sunt chestii atat de vechi.

    De atunci s-au mai strans niste sute de kg cu lucruri normale gen o scrisoare, o felicitare...

    Stiu ca daca nu apari pe sticla, aproape nu existi. Sau daca nu agasezi oamenii cu hartii pana la exasperare.

    Dar asta nu neaga existenta cuiva sau il face negru la suflet... Despre Rares pot spune atat: de 22 de ani e in PNL, la filiala sector 6. Macar si atat si spune ceva.

    Pentru sector cred ca e important si ca are ceva experienta acumulata (un mandat in consiliul local, unul in parlament). Si ca are multe usi deschise. Asta inseamna ca poate face multe.

    Nu stiu daca e de bine... Pentru ca si Poteras a avut usa lu' Woodrea deschisa. Si vedem cate a facut. Mai ales cat a cheltuit pe ce a facut.

    Dar macar suna mai bine decat celelalte variante.

    Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta postare s-a vrut a fi un pamflet la adresa intregii clase politice si trebuie tratata ca atare !
      Acum o sa incerc sa iti raspund la obiect
      Eu prin natura meseriei si prin formare sunt liberal, dar ...nepracticant!
      Faptul ca liberalii sunt aliati acum cu socialistii nu face un serviciu nicinuia dintre partide. De asemenea stiu sigur ca liberalii au oameni mult mai buni decat domnul Crin Antonescu si de aceea nu inteleg miscarea liberala actuala.
      Eu sunt un atent urmaritor al scenei politice romanesti si daca mie nu imi spune nimic numele domnului Manescu, cum crezi ca va reactiona populatia care nu e atat de atat de interesata de politica ? Partidul National Liberal se inseala daca merge doar pe notorietatea de partid in alegerile locale. Lumea are nevoie de nume sonore si credibile, iar aducerea in prim plan a domnului Manescu fara a i se face publicitate este o eroare majora pe care v-o poate semnala orice sociolog.
      In domeniul alegerilor, partidele se vand ca orice alta marfa. Notorietatea vinde pampersi la fel de bine cum "vinde" si un partid politic (vezi cazul Prigoana).
      In incheiere nu pot decat sa va urez succes si speram la vremuri mai bune !

      Ștergere
    2. Daca as putea sa-mi exprim si eu opinia politica, cam cate kilograme de zahar as primi daca il votez?

      Ștergere
  4. P.S. De la dimensiunile sectorului a plecat si sloganul: "Un sector cat un oras merita un Primar cat un un Prim-Ministru"

    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici iti dau dreptate!
      sectorul asta merita un primar bun ! :)

      Ștergere
  5. Dar chiar nu va uitati la TV? Rares Manescu apare demult timp. Il remarcati prin faptul ca si el si sotia sint f.f. frumosei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Florescu e cel mai handicapat din toţi Poate ai văzut şi tu filmuleţele cu el, numindu-i fraieri pe ăia care ies de la vot şi trebuiesc mânjiţi. E ultimul pe care l-aş vota. E el independent, dar e cu usl-ul şi aşa ceva nu fac. Deci la 6 nu votez cu nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti sunt o apa si un pamant iar Poteras e tatal lor. Initial credeam ca e lumea idioata ca se duce la vot(un 5-10% prezenta sau chiar mai putin ar fi fost semnalul cel mai elocvent) dar prevad ca iar trebuie sa se mearga pe alegerea raului cel mai mic. Sa nu se duca si sa iasa tot Poteras mi se pare sumbru :/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe un vot antipoteras cred ca mizeaza majoritatea partidelor !

      Ștergere
  8. votati GHEORGHE BALCAN UN OM CU FRICA LUI DUMNEZEU CARE MERITA SA FOE PRIMAR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba au socialistii cu Dumnezeu ?
      Parca erau impotriva religiei. Stii faza aia cu opiul popoarelor ...

      Ștergere
  9. Domnule nu ma supar de comentariile dumitale, oricum este foarte usor pt dumneata sa postezi sub un nume de anonimat, si acest nume sf bacterie de unde este luat? Nu cred ca este insa frumos sa stergi cu creionul realizarile unei intregi vieti de munca eu nu am timp sa stau sa postez tot felul de chestii pe net, eu muncesc 10 ore pe zi, pentru toate preocuparile pe care le am.Dr. Sergiu Fendrihan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domnule Dr. Sergiu Fendrihan. In primul rand tin sa va spun cat sunt de onorat pentru faptul ca oameni importanti ca dumneavoastra ma cititi cu atata atentie.
      In al doilea rand nu cred ca este frumos sa stergi cu buretele realizarile mele de pe acest blog. Sa stiti ca pentru aceasta postare am consumat resurse intelectuale, doua sticle de cola si aproximativ jumatate de ora din timpul meu personal, timp ce l-am petrecut sezand la calculator. Toate acestea nu le voi mai primi inapoi niciodata !
      In al treilea rand, nu este vina mea ca dumneavoastra munciti 10 ore pe zi facand tot felul de chestii ciudate unor sarmane bacterii.
      In al patrulea si ultimul rand, dati-mi voie sa va comunic, stimate domnule Doctor, parerea mea sincera ca in politica romaneasca nu exista inocenti sau nevinovati.
      Cu deosebit respect, al dumneavoastra anonim, Sfantul Bacterie...

      Ștergere