Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 20 aprilie 2012

Comentarii

M-au socat comentariile la un articol al Angelei Tocila. Dincolo de umorul involuntar al simpatizantilor PP-DD raman injuriile si amenintarile fizice directe la adresa unui om. Trebuie sa recunosc faptul ca pana acum am fost un naiv. Banuiam ca societatea romaneasca e infecta, dar nu ma asteptam la asa ceva. Ce naiba se intampla? Cum s-a ajuns pana aici ?
Toti radeam cand ajungeam din greseala pe televiziunea lui Dan Diaconescu, dar nu mai e de ras. Drojdia societatii fermenteaza in direct si in reluare, si tot lumpenul se inscrie in Partid. Ce vad zilele acestea ma face sa reconsider dimensiunea prostiei. 15 % din cei cu drept de vot inseamna mult. De obicei, acestia erau oamenii care nu votau sau care votau aiurea. Acum, toata prostimea spalata pe creier  voteaza cu Dan Diaconescu. Toti incultii si agramatii batuti de soarta se uita cu speranta la Partidul Poporului si asteapta sa li se dea cate douazeci de mii de euro si cate o casa gratis. Oamenii astia chiar cred ca se poate asa ceva !
Eu nu il mai inteleg pe Dan Diaconescu. L-am inteles atunci cand isi facea rating cautand-o pe Elodia. L-am inteles si cand aducea la televizor tot felul de ciudati care ragaiau in direct. L-am inteles chiar si cand facea politica impreuna cu Basescu sau Vadim.

sursa foto

Acum domnu' Dan se ia in serios si rascoleste in rahat. Inconstienta lui poate avea rezultate demente. Scarpinarea intre coarnele prostimii nu-l face om politic. Nu vad rostul acestui circ sinistru.
Daca va castiga alegerile si va forma guvernul va fi nevoit sa ia elicopterul ca sa fuga din tara. Stie si el ca nu poate fata fata la incredibilele lui promisiuni. In cazul asta, toata gloata isi va varsa furia aici. Vor fi tulburari sociale.
Daca va face parte din parlament va continua circul  la alt nivel.
Nu stiu ce vrea ! Bani are, faima are, presupun ca are si femei. Ce vrea Dan Diaconescu ? Omul asta e bolnav ?
In apararea lui poate avea un singur lucru.  Nu el a inceput circul ! Actualul presedinte este cel care deschis usile prostimii prin discursuri cu pasarici si tiganci imputite. Dan Diaconescu a coborat si mai mult stacheta politicii si a adus-a in gunoi.
Cred ca e momentul sa se puna punct. Asta nu e numai tara lor !
Nu e tara lui Basescu, Gigi Becali si Dan Diaconescu. 
Ma insel oare ?

4 comentarii:

  1. Adevarat graiesti,comentariile la articol sunt penibile ...Ca sa fiu sincer si continutul acestuia este cam la fel ,prost rau de tot.Dar intr-adevar problema este prin spate cum zicea Marchizul de Sade ...Daca ajunge venerabilul pe la putere se inmoaie lucrurile rau de tot.Desi mai rau decit acum nu cred ca a fost nici ca pOTERAs pe vremea haiducilor

    RăspundețiȘtergere