Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 27 martie 2012

Sectorul sase-sase

M-am gandit de multe ori cum ar arata un top al primarilor romani. Se stie ca toti  primarii candideaza avand in vedere binele urbi et orbi. Asta e singurul lucru care ii indeamna sa se bata cu pumnii in chept la alegeri si sa zbiere pe toate vocile ca numai ei sunt in stare sa...
Zilele trecute am auzit o barfa cum ca primarul din sectorul 4, marele Piedone, a dat  burse babane la toti elevii cu media generala peste cinci si nota la purtare peste patru. Barfa respectiva spunea ca bursa de patru milioane jumate e destinata doar elevilor majori si e valabila de acum pana la alegeri. Daca e adevarat, pe aia mica  o mut de maine direct langa Gipsy Mall Berceni ! Tot din auzite stiu ca primarii altor sectoare fac gesturi asemanatoare.
Primarul meu este Cristian Poteras.
sursa foto

Singurul lucru pe care l-am auzit despre el in ultimii patru ani a fost zilele trecute la metrou, cand doi tineri faceau o asociere intre iarba si primar. Si aia nu vorbeau despre iarba din parcuri ...Eu inclin sa cred ca astea sunt simple rautacizme si ca domnul Poteras nu are nimic in comun cu asa ceva. Cu botanicele stiu sigur ca are ceva in comun, avand in vedere ca in cativa ani, pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu, s-au plantat urmatoarele :
Panselute, care s-au scos pentru ca au inghetat.
In locul lor s-au pus brazi, dar dupa cateva saptamani brazii au fost scosi pentru ca.
In locul brazilor s-au plantat gladiole, care s-au scos pentru a fi plantati brazi.
Brazii au fost inlocuiti in luna noiembrie cu ghiocei africani portocalii.
Dupa ce au inghetat si astia, s-au plantat in locul lor niste brazi, care au fost scosi pentru a fi inlocuiti cu niste reclame mari cu reduceri la Carrefour.
Acum sunt iar niste pomi pe mijlocul bulevardului, dar nu ma intrebati ce va planta primarul in locul lor !

De cateva saptamani, a inceput anveloparea blocurilor in sectorul 6. Cate un bloc reprezentativ de pe fiecare bulevard e plin de schele si de afise cu Poteras care promite ca va face... Blocul meu a depus cerere de anvelopare acum vreo cativa ani, si am primit raspunsul alaltaieri cum ca sigur vom intra in program in luna octombrie. Toate blocurile din sectorul 6 se vor reabilita in luna octombrie, la fix doua zile dupa ce partidul va castiga/pierde alegerile.
Pe locul fostului parculet de langa blocul meu a fost terminat un bloc nou. Proprietarul noului bloc a declarat neoficial ca nu a dat spaga pentru retrocedarea terenului. Deci domnul Poteras e cinstit !
Vedeti cum ma laud eu cu al meu ?
Ia sa va aud cum va laudati voi cu al vostru ?

20 de comentarii:

  1. Al meu se numeste Boriga si e primar in Tirgoviste.Omul s-a miscat si a facut cateva lucruri bune pentru oras dar a exagerat cu schimbarea bancilor prin parcuri si la locurile de joaca pentru copii.
    O banca noua costa cateva mii de lei si nu e scuipata cu aur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poteras a facut greseli dar si-a dus mandatele pana la capat cu succes

    RăspundețiȘtergere
  3. De curand a anuntat ca o sa construiasca un parc modern de 18 milioane de euro. Se fac si investitii bune desi exista probleme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cate stiu eu, e vorba de parcul drumul taberei unde va fi amplasata o statuie in valoare de 18 milioane de euro :))

      Ștergere
  4. Un om nu poate sa faca toate lucrurile bine, mai si greseste. Trebuie insa sa ii multumim pentru lucrurile bune, nu sa il condamnam pentru cateva lucruri gresite. Poteras intradevar consider ca e cinstit si bun primar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca pdl-ul are inca sustinatori !
      nu au trecut toti la pnl ?

      Ștergere
  5. La sase sunt si eu, si nu stiu daca primarele care este la S6 va binevoi sa imi izoleze termic si mie blocul. Oricum, daca ar face-o n-ar fi decat campanie electorala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai priceput ca asta o sa faca imediat dupa alegeri ?
      presupun ca stie el pe cineva care le reabiliteaza pe toate deodata in trei zile...
      asta e adevaratul motiv pentru care pana acum nu a facut nimic.
      oricum, zici tu ca ca poteras minte ? :))

      Ștergere
  6. Al meu e afacerist inca din liceu. Imi fura radiera si mi-o vindea cu 0,5 lei desi o cumparasem inainte cu 1 leu. Cica nu ma pricepeam eu la comert. Nici azi nu ma pricep, dar nici la vot nu ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu pe la altii cum e, insa la mine, la tara, s-au facut doua parcuri. Eu unul nu vad utilitatea lor ; bineinteles, unde s-au amenajat aceste doua parcuri erau livezi de ciresi si tei, iar pe alocuri iarba inalta, cosita din cand in cand. Dar nu aici vroiam sa ajung, ci la faptul ca la tara nu ai nevoie asa mare de parc de N-'spe mii de euro. Practic tot satul e in mijlocul unui parc. Avem maidan si padure aproape (ce-i drept tanara) si totul e perfect. Nu vreau sa il critic prea tare, dar daca tot vrea sa spele niste bani, macar sa nu ne ia chiar asa de prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai de mine, aceste cuvinte ne doare :))
      eu sunt sigur ca primarul vostru face doar afaceri curate si ca e un oim cinstit !

      Ștergere
  8. Important este faptul ca s-a inceput reabilitarea termica in sectorul 6 si ca unele blocuri deja au fost finalizate iar altele sunt in curs de finalizare. Asa ca am toata increderea in domnul primar poteras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am impresia ca aveti informatii din interior.
      imi puteti spune si mie ce se va pune in locul pomilor de pe bulevardul iuliu maniu ?
      va rog sa-i spuneti domnului primar sa nu puna iar brazi !
      si sa-i mai spuneti ca vreau si eu un spatiu comercial.
      si sa-i mai spuneti ca vreau un loc de parcare.
      si sa-i mai spuneti sa nu puna iar brazi !
      va multumesc.

      Ștergere
  9. Eeh...despre Piedone al meu nu ştiu ce ar mai fi de spus...s-au trecut deja în revistă prin toată blogosfera panseluţele tricolore şi ceasurile aurite din parc, bursele pentru puradeii care nu sparg mai mult de un geam pe trimestru şi spălatul cu şampon a străzilor când e rost de voturi în plus...eu una nu voi uita veci concertul Boney M din parcul Tineretului acu vreo 3-4 ani,la un revelion marca Piedone, pe un ger cumplit, de-i crăpau negruţului ştrassurile de pe hamleţii din solz de peşte, mulaţi pe buci, iar negreselor dolofane le zângăneau penele îngheţate din vârful capului....bineînţeles că burdihanul număru unu a sectorului 4 nu a ratat ocazia de a se căţăra pe scenă după fiecare hit, amintindu-ne că el e organizatorul suprem al parangheliei, iar negrii strigau după el în cor: Ia, ia, Piedone and Boniem uiş iu happi niu iiiir!Evribadi henz aaap!
    În spate se brfea discret cum că că show-ul a costat 50 de mii de euroi.... din buzunar de la noi!:)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca o sa aveti mai multe asemenea show-uri in anii care vor urma :))

      Ștergere
  10. Lol, da ce de comentarii ţi-au apărutără brusc la un aşa articolaş despre poziţia umilă de primar bătut de soartă :D
    Bag de seamă că lumea este impresionată la lacrimi de prestaţia lor şi mai ales de caracterul( şi ce caracter, domne)de temerar neînvins de vitregiile sorţii.
    Şi sinergia faptelor, desigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar nu era sa ma lase pe mine sa stric imaginea atat de frumoasa pe care o are dom' primarele de la sase :))

      Ștergere