Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 5 martie 2012

Arma din dotare...

Singurul motiv pentru care politistii sunt dotati (sic!) cu armament este acela de a se impusca singuri sau de a-si face ordine in familie. Ati auzit voi de vreun politist care sa traga cu pistolul dupa infractori ? Eu nu am mai auzit asa ceva de multa vreme. In schimb auzi mereu despre tot felul de idioti care se impusca din diverse motive.
Cel mai des astia se impusca din greseala, in timp ce se scobesc in nas cu arma de 9mm. Mai exista cazuri de politisti care sunt impuscati in gluma de catre colegi sau chiar de propriile odrasle.
Astazi s-a intamplat altceva. Un nene cu sapca si bulan si-a impuscat consoarta coafeza pe motiv de gelozie. Pe panga ea a mai impuscat si alti oameni aflati intamplator la coafor, dupa care a sunat la 112 si s-a predat.
Din primele cercetari rezulta ca politistul nu facuse in viata lui nici un control la cap inainte sa primeasca armamentul. Sefii politistilor ar trebui sa faca ceva. Daca exista printre ei si unii nemultumiti ca seful le-a mancat sanvsisul cu parizer ? Pai nu primesc si ei un glont in cap ?
Mie nu imi plac politistii cu pistol. Imi plac mai mult politistele cu catuse. Asa cum sunt alea din Bambo.

4 comentarii:

  1. Macar i-a nimerit? Sau e la fel de prost ca americanii aia care trag 2 incarcatoare intr-o sala de clasa si nu nimeresc pe nimeni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate, idiotul asta a omorat 2 oamene si a ranit inca vreo 5 ...

      Ștergere
  2. Dar nu doar polițistele au cătușe...eu, de exemplu, nu-s polițistă :))

    RăspundețiȘtergere