Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 15 februarie 2012

Ziare si reviste

Statisticile BRAT ne spun ce mai citesc romanii.
Pe primul loc e Click, pe locul doi Libertatea si pe patru Cancan. Lumea vrea scandal, muieri dezbracate si titluri groase fara nici un continut. Stirile despre cine se culca cu cine si cat de beata a fost nu stiu ce vedeta de ziua ei fac deliciul zilnic al cititorilor.
sursa foto

Romania Libera se cumpara pentru anunturile de mica publicitate si Adevarul e cumparat mai mult de pensionari. Scaderile tirajurilor acestor doua ziare arata ca le-au murit din cititori si ca lumea nu mai are bani nici de chilipirurile de la mica publicitate.
In topul primelor zece publicatii vandute se mai afla Gazeta Sporturilor si Prosport. Numarul celor care cer la chioscurile de ziare un Click si-o Gazeta este al celor care bantuie pe stadioane cu un ochi la fotbalisti si cu altul la fundurile gagicilor de fotbalisti.  Acest gen de cititor este cel care, ajuns seara acasa, bea o tuica de pufoaica, isi bate copilul, nevasta si cainele si apoi se uita la meci.

Imbracat in maieu si chiloti, se scarpina viguros intre picioare, trage o gura de bere ieftina si ragaie satisfacut. Daca are sub treizeci de ani, isi ia trelingu ala bun si iese in fata blocului sa manance o punga de seminte si sa asculte manele la telefon.
Asta e Romania care se uita la Capatos si Dan Diaconescu. Aceasta  e Romania activa, este majoritatea care conteaza.

Lumea care gandeste altfel, care mai are putin bun simt si care s-a saturat de ghiolbani si manelarie s-a mutat pe net sau ...in alte tari de soare pline. Aceasta este Romania care nu conteaza.  Deocamdata...

11 comentarii:

  1. Alelei sper să te-nşeli;
    Nuş ce bei si ce fumezi,
    Dar zău, simt că mă disperi
    Când pe Badea îl citezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vin fiert cu scortisoara nu am beut azi !
      da de unde zici tu ca-l citez pe ala ? :))

      Ștergere
    2. Musai sa testezi reteta mea. Si nu te opri la prima cana ca nu are haz. Pai Mirceo bade crede ca tara asta toata ie locuita de manelari, ca aia de citesc sunt minoritari zarghiti la cap si ca toata lumea e luata in jenere de cap.

      Ștergere
    3. badea are buba mare la cap dar cui ii pasa de ce spune el ?
      cat despre vin, am impresia ca vrei sa gasesc si eu vreo usa capcana !
      tare fain articolul tau. am inceput ziua razand de unul singur :)))

      Ștergere
  2. Nici macar pensionarii nu cumpara ziare gen adevarul. Tot cu tabloidele ii vezi in mana si mie una imi repugna ceea ce vad. De restul consumatorilor de asa ceva, nu mai vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai rau e ca pe langa aia care cumpara asa ceva mai sunt inca pe atatia care citesc peste umar in autobuze sau metrou :))

      Ștergere
    2. Sunt si din astia? N-am analizat.:)))

      Ștergere
  3. Mă făcuși să râd... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am mai citit un ziar... spre rușinea mea! Prefer cărțile pe hârtie de ziar din epoca trecută, măcar acolo... doar hârtia e proastă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt si carti aiurea dar nu am intalnit inca niciuna care sa rivalizeze cu ziarele sus pomenite :)

      Ștergere