Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 6 februarie 2012

Ranjetul fostului premier

Domnul Boc ne-a anuntat in direct ca demisioneaza. Asta nu ar trebui sa fie o stire soc. Demisia trebuia sa vina mai demult. Mult mai demult. Ce m-a determinat sa scriu despre asta  ?
Tocmai ranjetul fostului premier. Anuntul demisiei mi-a adus aminte de o scena din adolescenta. Un coleg de scoala s-a laudat la ora de dirigentie ca a fost noaptea trecuta la curve  Avea acelasi ranjet satisfacut al celui care stia ca nu i se poate intampla nimic desi facuse o tampenie. Taticul lui era unul din marii sefi de la partidul care conducea atunci Romania
Ranjetul domnului Boc imi spune ca astia nu au inteles nimic din intamplarile lunii ianuarie. Lumea nu se impotriveste reformelor. Populatia a inteles ca e musai sa faca sacrificii si sa stranga cureaua, dar lumea s-a saturat de falsitate. Populatia s-a saturat sa fie tratata ca un copil tampit care nu stie ce vrea si care e trimisa la colt de tatucul Basescu si mamica vitrega Udrea. Romanii nu sunt niste copii pentru care  trebuie sa ia altcineva decizii. Revolta oamenilor a fost tocmai impotriva tratamentului infantil/imbecil la care au fost supusi de actuala putere

Ranjetul domnului Boc confirma gandirea guvernantilor . El ne-a spus in felul lui ca " las ca vedeti voi, tampitilor ce rau o sa va fie fara mine. De acum incolo nu o sa mai beneficiati voi de marea si uriasa mea intelepciune".  Eu ii spun .. mergi cu Dumnezeu, bade Boc !
Acum mi-e teama ca vor iesi la rampa tampitii de Ponta si Antonescu. Echivalenul romanesc al lui Stan si Bran nu va pierde ocazia sa spuna ca lumea ii iubeste si ca oamenii ii vor la conducere. Fals, domnilor. Nici voi nu sunteti mai buni decat cei care tocmai au plecat .
Cel mai jenant va fi pentru cei care au oaresce obligatii in sustinerea PDL-ului. Vor da lectii de democratie si vor striga ca numai cu PDL-ul in frunte vom avea sucesuri multe si  ca numai alaturi de Basescu  vom iesi din criza. Vor sustine sus si tare ca PDL-istii sunt de neinlocuit, ca sunt unici si ca doar Basescu si ai lui vor binele tarii. Ca doar pe ei ii sustine FMI-ul si Banca Mondiala. Ei bine, nu dau doi bani pe FMI.  Aia isi urmaresc interesele lor si nu sunt tocmai sigur ca ele coincid cu interesele mele. Nu mai vreau ca din banii mei ca sa sutin bancile. Nu ma intereseaza nici o banca in afara de cea din fata blocului.
Despre domnul Predoiu, premierul desemnat, nu stiu prea multe. Imi e insa deajuns sa stiu ca e sustinut de presedintele  Basescu.
De aceea imi exprim din start deplina neincredere in viitorul guvern.

2 comentarii:

  1. Parerea mea sincera? Orice "tampiti", inclusiv Ponta sau Antonescu, sunt mult mai buni decat Basescu si Boc! Cel putin acestia vor indrepta legile antinationale si antipopulare date de talharii astia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orine e mai bun decat Boc sau Base, dar as vrea pe cineva mai bun si decat Pontonescu...

      Ștergere