Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 1 februarie 2012

Antonescu, Crin Antonescu

Acest James Dumb al Romaniei este unul din liderii opoziei. Conform propriei biografii a fost profesor la un liceu in Tulcea si apoi a ajuns in Marea Adunare Nationala de dupa 1990.
Membru al PNL, membru in Camera deputatilor, membru al Comisiei pentru Afaceri Externe si al altor nenumarate Comitete si Comisii, este reales in 2004 ca membru al Camerei Deputatilor.
sursa foto
Deci putem spune fara sa gresim ca domnia sa este cel mai bun membru din  PNL. Unii rauvoitori spun chiar ca el va candida la alegerile prezidentiale viitoare.
Ce-l face pe domnul Crin sa creada ca ar putea fi viitorul presedinte al Romaniei ?
Hai sa le luam pe rand.
In primul rand este cunoscut ca fiind campion absolut la numarul de absente din parlament. Asta pot intelege. Nici mie nu mi-ar face placere sa stau in aceeasi camera cu toate leprele ce au ajuns reprezentanti ai poporului. Pot intelege si faptul ca petrece mai mult timp facandu-si freza decat citind legi.
Stiti ce nu pot pricepe ? Cum de a ajuns unul ca el in fruntea partidului Bratienilor. Chiar asa de mare o fi criza ?
Nu mai pot pricepe cum se poate ca atunci cand actuala putere face toate eforturile sa se faca de ras opozitia sa scada in sondaje. Nu-mi vine sa cred ca desi istoria ne invata ca partidele de dreapta castiga intotdeauna alegerile in vreme de criza, profesorul de istorie Antonescu alege sa se inhaiteze cu luzarasul Ponta de la socialisti.
Ce e cu PNL-ul ? Sufera de vreo boala sinucigasa ? Tot ce ar avea de facut pentru a castiga alegerile ar fi sa puna in fruntea lor pe un ilustru necunoscut care sa stie sa taca.
Crin Antonescu este unul din motivele pentru care Basescu, Udrea si toata gasca lor isi bat in continuare joc de noi, ne scad salariile si apoi construiesc sali de sport de zeci de milioane de euro la Frecateii de supt Punte.
Antonescu Crin este unul din motivele pentru care Videanu isi permite sa isi faca mausoleu la Snagov cu banii castigati din afaceri ciudate cu borduri.
Alooo, PNL-ul ! Lasati-l in pace pe membrul Antonescu, ca s-a blegit de tot .Chiar nu mai exista nici un om serios pe la voi prin partid ? Scoateti-l in fata ca sa-l vedem si noi . Cine stie ? Poate nu veti sta inca zece mandate in opozitie...

6 comentarii:

  1. Ei, dacă-l afli poate mi-l arăți și mie. Mi s-a lungit capul de-atâta uitat în lungul drumului.

    RăspundețiȘtergere
  2. E atat de penibil, ca nici nu stiu ce as mai putea spune.

    RăspundețiȘtergere
  3. PNL era partidul de la care poate am mai fi putut spera ceva. Dar au ales sa dea mana cu bunicuta bolsevica, iar de atunci si-au taiat craca de sub picioare cu tot cu picioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca pnl-ul va avea parte de "succesul" pntcd-ului, fara ca macar sa guverneze :))

      Ștergere