Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 17 ianuarie 2012

Huo, Arafat !!!

Un accident de normalitate zguduie azi societatea romaneasca :
Doctorul Arafat isi reia munca la minister. El stie una si buna: vrea sa faca treaba serioasa !
Pai bine mai musiu ? Asa se face ? In loc sa negociezi si tu un loc in senat, un kilometru de autostrada sau o noapte cu Nutzi, tu te apuci , asa ca prostul, de munca ?  Pai de aia au iesit oamenii in strada ?
De aia s-au batut jandarmii cu ...cine s-or fi batut ei acolo ? Cum poti sa ne faci asa ceva ? Noi te credeam un adevarat roman ! Are dreptare Jiji cand spune ca tu nu esti de-al nostru ! Ar fi fost de ajuns sa ceri ca sa te puna  ministru al sanatatii, al culturii si sef la UDMR. Ce dracu e cu tine? Daca ai fi vrut ai fi ajuns chiar si in locul lui Ponta. Tu chiar nu ai nici o firma capusa care sa inghita fonduri europene ?
Deci tara arde si tie iti arde de munca  ? Tu chiar vrei sa salveti oameni cu SMURD-ul tau ? Tot ce ai cerut tu a fost sa te lase sa muncesti. Nu esti zdravan la cap  ?
Hai ca nu imi mai placi !
Eu o sa ma uit in continuare la televizor, o sa aplaud cu o mana  pe cei care striga pitigaiat "Jos si Sus Cutare !" si cu cealalta pe jandarmul urlator :

O sa rad cand o sa il vad pe Boc cum ne explica el ce bine o sa ne fie si cum o sa dialogheze el cu profesorii, pensionarii si cu barmanii din Bamboo. O sa rad si mai tare cand o sa il vad pe Crin Antonescu cum o sa mearga el cu Ponta sa faca revolutie. O sa rad cu lacrimi cand o sa ma gandesc la presedinte cum tremura ascuns in debaraua de la Cotroceni de frica ultrasilor care striga "Jos Basescu !"  si " M..ie dinamo! ".
O sa astept cu nerabdare momentul in care defileaza (pentru democratie, binenteles) Mircea Badea, cu pene infipte in fund. O sa ma gadil singur ca sa rad de Irinel, care cauta minore printre pensionarele de la manifestatie. O sa rad cu scarba de batranul bolsevic,  care nu are nimic mai bun de facut decat sa se opereze de o mare durere in c..r

Si o sa aplaud cu amandoua mainile cand vad o masina SMURD gonind pe drum, gandindu-ma cat suntem de norocosi ca va avem avem printre noi, domnule doctor Raed  Arafat !

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. frate ce m-am intimidat p-acilea, scrisei m-ai în loc de mai şi parcă iar văd că or să apară coţohârlele nf să mă admonesteze pentru aistă greşeală capitală şi gravă de lezmajestate :D

      Ștergere
    2. cred ca e din cauza jandarmului urlator.
      si pe mine m-a speriat prima data :)))

      Ștergere
  2. Apăi ce-o să crează lumea despre noi, vorba ta, c-om vrea să muncim pe bune? Eu zic să-l sodomizăm pe Raed că ne pune într-o lumină proastă! Alungați-l dară, sau omorâți-l cu pietre ! :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta 1 nu e pedeapsa ci recompensa, restul nu sunt aplicabile din varii motive cum ar fi lipsa avioane catre Liban, lipsa pietre...

      Ștergere
    2. aia cu sodomizarea nu e buna.
      daca ii place ? :))
      mai bine il alungam iar la targu mures

      Ștergere
    3. Dacă-l alungăm acilea vin să fotografiez, da așa la Tg. Mureș nu merg... :))))))

      Ștergere
  3. SFbaterie,
    Ai fost un rau cu nea Ilici. Doctorii au zis ca nu-l doare, dar nu se poate abtine sa nu fie cotrobait in cur. Se vede ca nu l-a perchezitionat securitatea niciodata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum asa ? eu stiam ca el a fost dizident si ca a fugit de securitate tocmai la timisoara :))

      Ștergere
  4. Boc e praf la dialog daca acesta mai include si o a doua persoana( si nu e Udrea sau Basescu)

    RăspundețiȘtergere