Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 25 octombrie 2011

Mamaaaa, astia vor sa te vanda...!!!!

O mina de cupru din exploaterea careia se pot scoate vreo zece miliarde de euro va fi vanduta cu 50 milioane euro. Exploatarea de la Rosia Montana va fi vanduta pe  mai nimic.
Romania nu mai are bani de pensii, salarii si de vodca presedintelui. Pentru asta va trebui sa vanda tot ce mai e de vandut. Autostrazile(alea care vor fi) le-au vandut deja. Aluminiul l-au dat la rusi. Petrolul l-au vandut mai demult.Padurile nu sunt ale voastre, nici ale urmasilor urmasilor vostri, ci ale UDMR-ului. Uzinele metalurgice le-au dat la indieni, santierele navale le-au luat coreenii iar terenurile arabile le cumpara pe mai nimic italienii.
In goana guvernului dupa bani au mai ramas de vanzare doar parintii nostri.
Domnule presedinte, daca nu aveti bani de vodca si pensii, vindeti siliconul din buzele lu aia mica, Ebola(sau cum dracu isi zice ea). Va iese de o cisterna de vodca plus pensiile pe urmatorii douazeci de ani.
 

 
In incheiere vreau sa le multumesc celor care s-au abtinut sa mearga azi in parlament la omagierea regelui Mihai. Locul lor nu e langa personalitati de talia regelui. Le sta mult mai bine langa regii asfaltului, al fierului vechi si a lipsei de bun simt.

10 comentarii:

  1. Am mai o dată în seara asta, mă rept: datorită Regelui Mihai, astăzi mi-a fost bine în ţara mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate ai! Uite ca nu ma gandisem asa... Mai bine ca n-au fost acolo, ca ar fi stricat frumusete de moment istoric. Ma bucur sa vad cati adepti si admiratori are Casa Regala a Romaniei. Satisfactia suprema este ca am reusit sa-l prind in viata pe acest mare Om!

    RăspundețiȘtergere
  3. @mariapopart
    suntem contemporani cu istoria si ne batem joc de ea ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu navalele imi permit sa nu te aprob. Daca flota nu mai e, la ce dracu le-am mai folosi ?!

    RăspundețiȘtergere
  5. @paispe net
    le vindeam la fier vechi si tot plateam pensiile...

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, mai nou fmi vrea sa vindem pachetele majoritate de la toate companiile de stat. Asta suna a subjugare cu mana noastra. Ne-au adus pana unde au vrut, ca sa fim vulnerabili, sa facem ce vor ei, iar apoi sa devenim slugile lor. Ale maestrilor noii ordini mondiale. Chiar n-ar mai trebui sa fie considerata chestia asta o conspiratie, pt ca e cat se poate de palpabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sa mai zic si eu? Ca le-ai zis asa bine, ca nu necesita completare.

    RăspundețiȘtergere
  8. @loopoo
    eu nu am votat cu fmi-ul. si tutusi, ei ne conduc?

    RăspundețiȘtergere
  9. @andreea toma
    am fost putin cam rautacios dar nu chiar atat de rautacios ca si cei care ne taie din salarii si pensii...

    RăspundețiȘtergere