Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 6 octombrie 2011

Lucruri care nu se fac in public

Sunt destul de multe lucruri pe care oamenii nu le fac in public. In general sunt lucrurile despre care nu se vorbeste cu oamenii straini. Nu e vorba despre un tabu absolut ci despre unul dictat de bunul simt.
Intr-o lume in care e tot mai greu sa mai sochezi, tabuurile dispar una cate una.
M-am ramolit eu brusc sau lucrurile au luat-o razna?
Nu vreau sa vorbesc despre sex. Asta nu mai e tabu inca din anii '60.
Sunt insa alte lucruri care mi se par ciudate.
Una din ele este discutia nonsalanta despre excremente si tot ce tine de partea terminala a intestinelor. Candva se spunea ca buda e locul unde pana si imparatii merg singuri. Acum e la moda ca excretia sa se faca in public, zgomotos, cu amanunte mirositoare si eventual in aplauzele colegilor de gasca...
Alta discutie care a fost tabu este aceea despre perioada lunara a femeilor. Binenteles ca e un lucru normal, dar expunerea tampoanelor, chiar si nefolosite, mie mi se pare un gest indecent....
M-am saturat sa sting televizorul atunci cand ma pun la masa doar pentru ca sigur voi vedea in prim plan  gingii sangerande si oameni care scuipa direct in camerele de filmat. Sangele aratat din belsug nu o sa ma faca sa ma spal pe dinti cu pasta de dinti clorox, domestos sau cum dracu ii zice. Din contra, cand o vad, o ocolesc de departe. Mi-e pur si simplu scarba sa o ating. In imaginatia mea, acea pasta de dinti miroase a sange infectat si a scuipat...
Aceste reclame tampite la tampoane, pastile pentru sau contra constipatiei ar trebui difuzate dupa ora 12 noaptea. Pot face pariu ca femeile ar folosi in continnuare absorbante, cei constipati ar bea ca si acum un ceai de "putza popii", iar cei carora le cad dintii tot nu ar merge la dentist.
E ridicol sistemul in care la televizor nu poti vedea o tzatza decat impreuna cu parintii sau dupa ora 10, dar poti vedea scuipati si rahati.
Cei din industria publicitara care fac reclama la vome,  rahati sau absorbante ar trebui sa se gandeasca si la metode inteligente de promovare a produselor lor indispensabile. Ar fi doua explicatii posibile asupra "genialitatii" publicitarilor mentionati mai sus  :
Ori sunt niste idioti din aia care se prapadesc de ras la filmele cu adolescenti americani, sau nu le-a spus inca nimeni ca "insanizarea" publcicitatii nu face din ei niste publicitari buni ! 
 
Unele lucrurile intime ar trebui sa ramana in intimitate...

11 comentarii:

  1. @AURASH
    vad ca suntem cel putin doi pe care ii deranjeaza reclamele proaspte :))

    RăspundețiȘtergere
  2. A, eu n-am niciun stress daca mananc si cineva povesteste ceva scarbos. Stau bine cu ficatul :P Doar daca ceva urat miroase langa mine, poate atunci sa imi fie putin greata, si asta doar daca mananc in momentul ala.
    La buda romanii mergeau in grup, era ceva normal. Stateau de vorba, socializau, era un fel de Facebuci antic.

    RăspundețiȘtergere
  3. @loopoo
    multe lucruri erau normale odata.
    eu as prefera sa nu vad cum isi curata unii wc-ul in timp ce mananc :d

    RăspundețiȘtergere
  4. sfântule, te-or deranjat niscai posturi de-ale mele din ultima vreme de-ai venit cu ideea asta? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe tv de ce te enervezi? Inchide-l si gata :). Asa pateam si eu asa ca l-am... desfiintat.

    RăspundețiȘtergere
  6. - Ce-ai facut azi iubito?!
    - Eee, nici un cacat! cred ca ar fi fost mai la esenta reclama cu pricina. Dar hey nu sunt toate la fel, avem reclame la sampon de killarit paduchi ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Oama de Tinichea
    cum si de ce sa fiu eu suparat pe tine ? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @paispe net
    avem reclame la prosti :))
    de aia se inmultesc asa...

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord cu tine! Se pare ca cei din ziua de azi nu prea mai stiu ce reclame stupide sa inventeze, si macar de le-ar inventa bine, dar de cele mai multe ori esueaza. E greu de crezut ca in ziua de azi inca ne confruntam cu chestii de genul. Din punctul meu de vedere, unele reclame, mai ales cele de care ai vorbit tu, ori ar trebui difuzate la o alta ora, ori deloc. Pentru ca nu suntem asa batute in cap sa nu stim ce sa folosim atunci cand avem acea perioada urata a lunii. Iar pe de alta parte, asta o poti afla nu numai din difuzarea reclamelor stupide ci si prin viu grai, ca de asta exista.Sa spui! Oricum, putini oameni in ziua de azi mai stiu sa aprecieze valoarea anumitor lucruri si, mai putini stiu sa creeze o reclama care intradevar sa placa publicului. Originalitatea se cam duce..din pacate. O zi frumoasa si adevarat articol !

    RăspundețiȘtergere