Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 2 octombrie 2011

Huooo ! Pensionarilor care esteţi...

Degeaba ne plângem de imbecilitatea generaţiilor actuale, de copiii care nu ştiu să scrie, care sunt agramaţi şi care îi au ca idoli pe copilu de aur, daniela crudu sau gigi becali. Credeţi că alte generaţii sunt mai bune?
Ia uitaţi-vă la turma de pensionari care se îmbrâncesc pentru doi biscuiţi şi apoi se plâng la televiziuni că stau la cozi pentru că le e foame. Băi pensionarilor idioţi, nimeni nu vă mai crede. Toată lumea ştie că staţi la coadă pentru că sunteţi proşti. Vă place să vă înghesuiţi la cozile unde nu se dă nimic.
sursa foto

Aveţi gratuităţi pe transportul în comun şi toată ziua o lălăiţi prin autobuze. Mergeţi ca boii prin Bucureşti pentru că aşa vă distraţi voi cel mai bine. Doar pe seară e mai lejer transportul în comun, pentru că atunci încep telenovelele turceşti, coreene şi alte porcării la care vă uitaţi voi. La slujbele de la biserici nici dracu nu mai are loc de voi. Când e vorba de lucruri stupide sunteţi primii care căscaţi gura. Să ştiţi că nu am nici un pic de respect pentru vârsta voastră. Nu e meritul vostru că aţi ajuns la şaizeci sau şaptezeci de ani, aşa cum nu e vina nepoţilor pe care îi creşteti în spiritul imbecilizării timpurii pentru că sunt rude cu voi. Voi le arătaţi cum să meargă în patru labe în jurul bisericilor şi de la voi învaţă actualii imbecili că trebuie să dai şpagă ca să treci strada. Voi îi învăţaţi că statul trebuie să vă dea şi că e normal să scuipi pe stradă. E şi vina voastră că generaţia tânără vă înjură de mame şi vă calcă în picioare. E în primul rând vina voastră pentru că nu aveţi medicamente şi pensii decente.Cine sunt cei care îl adulează pe dan diaconescu mai ceva ca pe maicăl gecsăn ? Voi sunteţi cei care participaţi activ la distrugerea viitorului nepoţilor voştri.
Aşa că tovarăşi, staţi liniştiţi la locurile voastre până când vine 'ăl cu coarne şi copite după voi.


Ştiu că există şi pensionari cumsecade, oameni care nu merită să fie asociaţi celor mentionaţi mai sus. De aceea îmi cer scuze tuturor persoanelor care au bun simţ, decenţă şi care se simt la fel de lezate ca şi noi de prostia celor care fac de râs vârsta a treia.

14 comentarii:

  1. Cât pot să te înțeleg...am de-a face zilnic cu din ăștia și îmi sună atât de cunoscut tot ce spui tu.
    Uite, mi-ai dat încă un motiv de înjurat! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Oama de Tinichea
    lasa ca astazi o sa intalnesti doar din aia decenti si cu bun simt :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu mai am bunici si mi-ar fi placut sa fie in viata chiar asa de nesimtiti cum ii caracterizezi tu.
    Am un respect mare fata de ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. am lucrat cu ei o vara intreaga. mi-am facut cruce cand am scapat de ei:)) Si da,rar mai intalnim pensionari cu minte si bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  5. @pariuri2009
    sunt convins ca bunicii tai au fost oameni adevarati, oameni cu mult bun simt :)
    din pacate nu toti pensionarii sunt asa cum au fost bunicii unora dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
  6. @betiedeviata
    nu stiu exact proportia dintre pensionarii idioti si ceilalti, dar presupun ca majoritatea este formata din oameni normali.
    din pacate ne lovim si aici de sindromul mediatizarii excesive doar pentru aspectele negative...

    RăspundețiȘtergere
  7. Io ti-am luat-o inainte :) am scris mai demult despre pensionarii ratb. si aia de se inghesuie la pomeni sunt la fel de prosti, si tot ei sunt aia de l-au votat pe Iliescu in 90, de-aia o ducem asa bine acuma.

    RăspundețiȘtergere
  8. O, Doamne!
    Ce bine ca voi n-o sa ajungeti ca ei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si totusi...
    e bine ca voi n-o sa ajungeti ca ei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nesimtire, prostie, incultura, lipsa de bun simt gasesti in cantitati semnificative la orice varsta, la orice sex, la orice nivel social. Ce rost are sa arati cu degetul o categorie de oameni si asa vulnerabili?

    "Am scapat de ei?!?!" "Sa scapam de ei?" Sa scapam unii de altii si pamantul de noi, nu?

    Bleah! Cata minte!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim
    prostia e mereu periculoasa, indiferent de varsta.
    de ce ar trebui eu sa respect pe cineva doar in virtutea faptului ca are n ani ?
    respectul se castiga prin respect.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai nu mi-a placut :)
    Tu ai scris bine, asa cum scrii de obicei DAR personal, consider ca - asa cum ai spus in comentariul de mai sus - prostia e periculoasa indiferent de varsta. Si e ca varicela - nu alege sa se"prinda" de insi numai dupa o anumita etate.
    Cu alte cuvinte......smecherii care-si parcheaza BMWul adus din GErmania in fata unei porti, in fata primariei, pe locul pentru persoane cu dizabilitati, exact la intrarea in parc.......sunt pensionarii imbecili de maine.

    RăspundețiȘtergere
  13. @hapi2233
    cei de care vorbesti tu sunt din alta alta categorie.
    a nesimtitilor promovati de lipsa unui sistem de valori si de inexistenta responsabilitatii civice.
    pentru astia noi suntem de vina. noi toti !

    RăspundețiȘtergere