Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 1 septembrie 2011

Portofelul, castile, cheile, Camel

Andreea a lansat o provocare interesanta. Este vorba de lucrurile pe care le cari cu tine zilnic.
La mine treaba e destul de simpla. Am cu mine doar o borseta. Acolo se pot gasi, in ordinea importantei:  portofelul, castile, cheile, pachetul de Camel, ochelarii, o memorie usb, un stck de net de la Digi,  o bricheta mica de rezerva, telefonul pe Orange (asta suna mai rar),un pachet mic de servetele umede,   un carnetel de notite, cateva contracte necompletate si doua pixuri. Uneori mai intra acolo si un Kindle.
In afara de borseta mai duc mereu cu mine, in buzunarul de la piept,  celelalte doua telefoane.
Greutatea totala, undeva la 800 g.
E mult ?

Stiu ca nu e frumos sa scotocesti  in posetele femeilor, dar tare sunt curios sa stiu ce duc ele in sacii aia pe care le numesc gentute. Asa ca le rog sa preia provocarea si sa faca dezvaluiri. Baietii sunt si ei rugati sa se alature si sa imi explice daca pot face fata cu mai putin lucruri decat mine...

26 de comentarii:

  1. CI, cardul ratb, telefonul, tigarile, bricheta si cheile, o sacosica "gonflabila" :)), servetele uscate si umede, stiloul, un strugurel si 2-3 lei :)
    pe verificatelea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @andreea toma
    promit ca la urmatoarele voi fi mult mai prompt :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma faci sa rad, fiindca ai mare dreptate in privinta continutului unei " gentute " de femeie...! Copiii mei rad deseori de mine ca eu as putea oricand sa ma mut de acasa, fiindca au impresia ca duc in geanta mea jumatate de casa. Bineinteles, ma tachineaza! Dar au si ceva dreptate. Poti gasi la mine in geanta o mini-trusa de prim ajutor, machiajuri mai putine, un foarfece, un pieptene,doua randuri de chei, un carnetel,umbrela( nelipsita),o sticla mica de parfum, sacose goale legate cu un elastic de bani, caietul de ciorne( pentru cand ma trazneste inspiratia), portmoneul, un pumn de pixuri, servetele umede si uscate, facturi( cele neplatite inca)... Cred ca functie de zile se mai adauga unele sau altele. Telefonul nu il tin in geanta decat daca la hainele de pe mine nu exista macar un buzunar.
    Uf, multe, marunte si inutile...
    Ma duc sa imi fac " curat" in geanta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfbacterie, din greseala comentariul de mai sus l-am trimis de pe profilul fiica-mii, ea era logata si am trimis automat. Dar continutul gentii descris mai sus imi apartine mie, Sonia...
    Scuze...

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot ce pot sa car dupa mine bag in buzunare.
    Am asa:portofelul,telefonul mobil,gume orbit,cheile,boxul,tigari si bricheta(sunt nefumator).

    RăspundețiȘtergere
  6. @sonia rauss
    ma gndeam eu ca e vreo greseala :))

    ...trusa pe prim ajutor ?

    RăspundețiȘtergere
  7. @pariuri2009
    de guma am uitat sa zic :))

    bricheta la nefumator ?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce post fain, deci mă bag şi eu: lucky, brichetă, fluier, lanternă, patent pliabil, chei diferite, telefoane 2 sau 3, bani, carneţel, pix, talisman norocos, ochelari de soare (ăştia nu ştiu dacă dacă se califică).

    RăspundețiȘtergere
  9. @oretarzii
    nici eu nu am pus ochelarii de soare :))
    drept talisman norocos am un pix.
    fara ala nici nu concep sa plec de acasa...

    RăspundețiȘtergere
  10. Daa! Uitasem de tigari! Blestematele! Tigarile ( viceroy rosu)si macar vreo trei brichete, mereu le ratacesc.
    Trusa de prim ajutor, da. Am la mine mereu pansament, leucoplast, comprese sterile, rivanol, manusi. Si fac asta de cand a cazut un pusti cu bicicleta in fata mea si s-a zdrelit urat de tot. Aveam abia cumparate niste minuni din astea din farmacie si l-am curatat pe pusti pana sa apara cineva sa il duca si la spital ptr raze, sa nu aiba nimic rupt.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce au femeile prin genti, treaba lor, dar cand nu gasesc niciodata ce cauta prin magazia portabila atunci e misto!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Sonia, nicio zi fără o faptă bună. Să ştii că poţi să iei cu tine şi un defibrilator portabil, încape la fix într-o poşetă medie.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Sfbacterie...! He-he, nu mi-am propus sa salvez lumea!
    M-ai facut sa ma gandesc automat la alte trasnai, cand am citit defibrilator...

    RăspundețiȘtergere
  14. @Sonia, pun pariu că sunt multe infarcturi când ieşi tu pe stradă, de aia zic să îl ai la tine pe defibrilator, e vina ta că eşti atrăgătoare :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Și să mă bag și eu în ciorbă că și eu sunt oamă :) Am așa: portofel, chei, telefon (unul singur, îs de modă veche), șervețele umede+uscate, pudră, balsam de buze și o carte :) Plus un deodorant pe timp de vară.

    RăspundețiȘtergere
  16. am revazut in minte continutul "gentutei" mele...si vai vai...am gasit tot felul de chestii....categoric necesare :))
    portofelul...fara el...chiar nu se poate,un saculet cu farduri varianta strictul necesar....:))
    un parfumel micut,servetele si-si,cateva pastile pentru tot felul de dureri :D
    davidoff+bricheta,bomboane mentolate,2 pixuri,carti de vizita,un evantai,ochelari de soare,ochelari si de vedere...telefoanele doua...ce ar mai fi?
    ma duc sa ma uit :))

    RăspundețiȘtergere
  17. @Oretarzii ( Varaton) scuze.... mii de scuze! Am confuzat raspunsul tau, credeam ca e al proprietarului...
    Si Varaton... multumesc, ma faci sa rosesc...

    RăspundețiȘtergere
  18. @Sonia, hei, nu fi modestă, ştim cu toţii că într-un anumit oraş se pică pe capete. Eu de asta am fluier cu mine tot timpul, ca să nu-mi obosesc plămânii când văd fete frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  19. @Oama de Tinichea
    Oamele sunt mereu binevenite :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu port foarte multe, probabil că o să râdeţi, dar sub protecţia anonimatului am să dezvălui o parte din mine.
    Hmmm, deci ia să vedem:
    port o cutiuţă mică în care ţin tot felul de lucruşoare micuţe micuţe, greu de găsit şi dacă bag un pitic în geantă ca să le caute: tip pastilă de antinevralgic, vreun lănţişor sau cine ştie ce altă minune. mai ţin, desigur, portofelul care e bun atunci când nu am geanta cu mine fiindcă are in el tot: cardurile, banii, actele, cărţile de vizită, intră şi telefonul dacă mă strădui. Desigur că nu plec niciodată de acasă fără minilaptop, am un assus eee, seamănă cu o cutiuţă de farduri.
    Am cu mine si un calculator micuţ, am si generatorul de coduri pentru bancă, stampila, stiloul meu preferat şi vreo două pixuri de nevoie, un carneţel mic dar şi agenda.
    Şi pentru cazuri de criză am mereu o pereche de ciorapi de rezervă, doar vara scap de ei că nu port. Desigur că am şi fardurile şi nişte şerveţele umede.
    Şi bineînţeles mănunchiul de chei :D

    RăspundețiȘtergere
  21. @mitzaabiciclista
    cum sa radem ? :))
    tot sub protectia anonimatului iti spun ca de fapt multe fete au in geanta mai multe lucruri decat tine, dar nu recunosc :D
    meriti o cola mare pentru curaj ! mai incape si aia in gentuta ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Oh, da, că nu tot timpul port şi încărcătorul de la laptop :D

    RăspundețiȘtergere