Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 7 septembrie 2011

Birth control

Acum ceva timp am fost nevoit să trec pe la un spital din ăsta de femei .
Stăteam şi eu la o ţigară pe o bancă în curte şi când eram mai liniştit, pe banca de lânga mine se aşază o blondă vopsită strident împreună cu o prietenă roşcovană. Amândouă aveau ditamai burtoiul şi începusem să mă gândesc... ce dracu mă fac dacă le apucă fătatul chiar acolo? Din fericire, nu a fost cazul. Astea două se aşază comod, scot punga de seminţe şi încep să le scuipe cu boltă. Aia vopsită roşcat/căcăniu scoate iphone-ul şi  încep amândouă să lălăie cuvintele unui cântec de-a lui guţăpuradelulminunedeaur. Imediat apare şi pachetul de mentolate slim. Amândouă scuipă acum fum şi seminţe în răgetele ăluia pomenit mai sus. Cât timp am stat acolo au fumat câte trei ţigări, pe urmă una din ele a spus cu năduf:
-Ai nişte gumă, fată? Că iar se ia de mine idiotul ăla de doctor. Păi de ce fată? Noi fumăm pe banii lui? 
Apoi au pornit încetişor, legănându-şi burţile imense către intrarea în spital.

Aşa am aflat şi eu una din explicaţiile  faptului că e plin de copii cu dizabilităţi şi tulburări de comportament.
Cum pot oamenii ăştia să aibă copii?
Ca să conduci o maşină trebuie să dai un examen psihologic. Oare e normal ca toţi imbecilii să aibă dreptul să nenorocească un copil? E normal ca oameni care nu ştiu ce să facă cu viaţa lor să aibă dreptul să puieze câte zece copii pe care să îi trimită apoi la cerşit  ? 
Nu ar fi mai bine să existe un examen pentru dreptul de a fi părinte?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                            sursa foto

11 comentarii:

  1. E interesant subiectul. În Slovacia se încurajează sterilizarea. Problema ar fi: cine este în măsură să hotărască cine să aibă copii şi cine nu. Azi ţiganii. Mâine ăia cu venituri mici. Poimâine şatenii cu ochi albaştri care cred în extratereştri şi tot aşa. Deci e greu. Mai bine aşa decât îndeplinirea dezideratelor din manifestul lui Marx.
    Eu cred că problemele astea fac parte din normal.Avem nevoie de normalitatea asta. Dacă nu ar exista ne-am complace într-o existenţă fadă, lipsită de provocări şi am ajunge la extincţie. În următorii 100-200 de ani se va rezolva şi problema sănătăţii feţilor. Probabil că se va ajunge ca dezvoltarea fătului să se facă artificial, fără să fie nevoie de o mamă. Ce mi-e mie e că uşor uşor se vor atrofia organele sexuale şi nu o să mai simţim nevoia să facem sex. Cam naşpa, părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. @oretarzii
    avand in vedere normalitatea posibil-viitoare sugerata de tine tind sa iti dau dreptate.
    dar ce e de facut cu astia care ne mananca in cap seminte acum ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu avem ce face. Vrăjelile alea cu ONG-uri şi cu programe blablabla sunt apă de ploaie diluată cu pipi. Ideea e că doar un program de forţă poate rezolva ceva, dar nu de program îmi e frică ci de cei ce-l aplică. Uite, s-ar putea da o lege a gravidelor, cine e însărcinată să se prezinte săptămânal la control, verificată, etc, susţinută, consiliată, ajutată, dar având în vedere condiţiile actuale legea asta ar fi hilară, câtă vreme mor oameni cu zile. Dar pe viitor e de luat în seamă. Pe baza faptului că aceea gravidă nu-şi mai aparţine doar ei, iar instinctul matern pare că nu mai e ce a fost. Se mai poate apela la maimuţe, ca mame surogat, că măcar alea nu fumează, nu beau şi nu se droghează. Plus că vom lua garantat aurul la gimnastică! Din nou!

    RăspundețiȘtergere
  4. @oretarzii
    din cate stiu eu exista niste reglementari referitoare la controlul periodic al femeilor insarcinate.
    cat despre inlocuirea unora cu maimulte, nu ar fi o idee atat de rea pe cat pare acum :))
    pana atunci nu ar fi normal sa plateasca parintii idioti pentru tratamentul copiilor care sufera din cauza ca ei au avut chef de fumat sau betivanit ?

    RăspundețiȘtergere
  5. băi, deci băi, băăăi, citeam acilea pe diagonală și mi-a sărit în ochi ceva cu atrofierea organelor sexuale. hai că m-ați deprimat:)
    Cât despre copii, mi-am amintit o fază de la țară, de la bunică-mea: unul o ducea pe nevastă-sa gravidă să nască în cel mai apropiat spital, la cam 7km, cu bicicleta. Și vede pe cineva care are nevoie de ajutor să ridice nu știu ce prin curte, iar el, ca un vecin bun ce e zice: „mai poți, fă, să opresc să-l ajut pe omul ăsta 5 minute?” :)))))

    Serios acum, eu, ca vajnică posesoare de uter și aflată la vârsta tocmai potrivită pentru procreere nu m-aș încumeta la a-mi perpetua genele momentan. Știu că n-am ce să-i ofer.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Oama de Tinichea
    las ca tu ai timp destul :)
    dar sa nu cumva sa nu iti lasi genele neperpetuate. oamele de treaba nu au voie sa faca greseala asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca era pe baza de control la cap inainte de-a face progenituri, omenirea n-ar mai fi ajuns aproape de 7 miliarde... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Maria
    Nu cred ca asta e cel mai rau lucru ce ni s-ar fi putut intampla :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-i o problema pentri ciori daca au copii retardati. E chiar o binecuvantare. Ii trimit la cersit si au traiul asigurat.
    De-aia ar trebui ca toate cioroaicele sa fie sterilizate.

    RăspundețiȘtergere
  10. @loopoo
    nu stiu cine ar trebui sterilizat, dar multi ar trebui macar civilizati!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Părerea mea e că nu ai cum să rezolvi treaba, decât în 2 paşi: întâi civilizarea ca disciplină obligatorie la şcoală, cu examen de promovare Cine pică testul la civilizare - sterilizarea.
    Gata.

    RăspundețiȘtergere