Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 14 august 2011

Mircea Badea si rochita

Nu m-am mai uitat de multa vreme la televiziunile de stiri . Dracu m-a pus in seara asta sa ma uit la o emisiune de la Antena 3. Erau vreo cativa ametiti prin studio, dar pe mine m-a impresionat Mircea Badea .
Nu l-am mai vazut de vreun an. Mi se pare mie ca in timpul asta a imbatranit mult .Limbajul, gesturile si obiceiurile  i-au ramas aceleasi. Si totusi mi s-a parut cumva schimbat. Glumele lui referitoare la rochita doamnei Udrea mi-au parut mult mai palide ca de obicei. La fel de putin m-au impresinat gluma eterna cu pupinbasesti. Si totusi, ceva e schimbat la omul asta. Parca nu mai are deloc vlaga in el.
Un prieten rautacios zicea ca explicatia ar fi  lipsa de femei. Gurile rele spun ca nu mai are voie sa vina cu fete acasa.  Pe mine nu m-a multumit explicatia asta. Mie mi se pare un om trist.

sursa foto: newz.ro



Stie cineva ce se intampla cu Mircea Badea ?

9 comentarii:

  1. @Stefan
    E si asta o explicatie.

    Sau nu a mai cumparat demult nici o carte :)
    Mi-a placut mult postarea ta referitoare la "Cel mai iubit dintre pamanteni" !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-era simpatic Mircica atunci cand prezenta cu Teo Trandafir. El era cel spumos, frumos si destept. Dupa o vreme i s-a urcat vedetismul la cap, basca s-a mai suit nitelus in capul motanului ( Felix) si s-a crezut varfu' Omu. Acuma si mie imi pare oleaca tristut, dar fiecare urcus isi are coboras.
    Oricum, spume nu prea mai face, toata lumea stie ca e antibasescian convins... Nici show nu prea mai face. Mi-e un picut mila de el...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu si nici nu ma intereseaza
    Un om a carui meserie este sa ii ridiculizeze MEREU pe altii fara sa faca NIMIC in plus, nu prezinta nici un fel de interes.
    La un moment dat propriile glume, il vor obosi si pe el..........
    Da, si mie imi era simpatic cand prezenta cu Teo.
    Acum imi este absolut indiferent. Mai ales de cand l-am vazut in maiou "live".

    RăspundețiȘtergere
  4. @sonia rauss
    Da, fara Teo nu mai are nici un farmec...

    RăspundețiȘtergere
  5. @hapi2233
    Vaaai, nu ti-a placut Mircea Badea live ? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu toate istericalele lui,pe care nu şi le mai poate ţine sub control pe motiv de cronicizare, Badea Mircea este un om inteligent şi înţelege perfect că, orbit de ură şi de dorinţa de a fi celebru cu orice preţ...da'nu aşa oleacă! ci cel mai celebru, dacă e posibil!....reputaţia de persoană onestă şi incoruptibilă i s-a cam dus pe apa Sâmbetei....de fapt, a pierdut cel mai de preţ lucru, pe care îl poate avea o persoană publică - credibilitatea. Cei din media, care, luaţi de val, îşi pierd la un moment dat credibilitatea sau bunul simţ, sau devin vandabili dpdv plitic, ajung nişte oameni terminaţi în meseria lor....să ne amintim de Călinescu...ăsta măcar avea ceva simţ negustoresc...acum e patron de restaurant.....dar ce altceva ar mai putea face Mircea nostru la fel de bine ca televiziunea?...
    D-aia e tristuţ...părerea mea!
    p.s. A, da!Şi poate cel mai grav .... nu mai e pe locul întâi în blogosferă! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ironicblonde
    Lipsa de credibilitate afecteaza grav presa romaneasca, dar mie mi se pare ca si-au facut-o cu mana lor. In goana dupa senzational, putini sunt cei care si-au pastrat mintea limpede si bunul simt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Absolut de acord! Ce-şi face omul cu mâna lui, lucru manual se numeşte! :)))

    RăspundețiȘtergere