Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 29 august 2011

Mesaj de la nuntă

Lumea comentează înca marea nuntă care a avut loc ieri. S-a cununat robul lui Dumnezeu, Borcea, cu roaba Vidican, sub stricta supraveghere a robului lui Belzebut, Becali. A fost nuntă mare, măi!
A avut loc în cel mai de fiţe local de acum, undeva la mama dracului în Otopeni.
Invitaţii, băeţi de băeţi şi jmecheri de jmecheri, au venit cu maşini de maşini: BMW-uri nespălate, AUDI-uri de cocalari şi alte asemenea trotinete scumpe si de neam prost. Televiziunile au transmis în direct şi în reluare imagini în exclusivitate de la îmbăiatul miresei, aranjatul mesei, venirea chelnerilor şi spălatul vaselor. Televiziunile de ştiri au avut ocazia nesperată de a avea câţiva telespectatori plictisiţi care urmareau mâncând seminţe imagini teribile şi unice despre dezvirginatul miresei, al mirelui şi al cumnatului-soacrei-verişorului din Frecăţei.
Către dimineaţă au filmat în detaliu cearşaful purpuriu, asta pentru a arăta că mirii, naşii şi şoferii sunt adevaraţii urmaşi ai Romei, ai Bizanţului şi ai lu' Mama Omida. Despre ce vorbeam? Da, despre mesajul de la nuntă.
Ca şi nunta din Caana Galileii,  această nuntă s-a vrut a rămâne în istoria omenirii. Aşa că organizatorii au hotărât să le transmită proştilor un mesaj.
Mesajul este următorul : băăăi, noi avem bani!. Avem atât de mulţi încât ne permitem să punem un pian în piscină. Avem atât de mulţi bani încât ne facem ca cadoaie rolsuri la mâna a doua. Băăăi fraiereştenilor, Becali e atât de bogat încât angajează o cubaneză care să îi ruleze sfântul si ortodoxul  trabuc. Băăăi. noi ne ştergem la fund cu hârtie aurită placată cu cristale Svarovsky. Deci, fraierilor, noi avem bani. Hainele noastre sunt cele mai mişto, maşinile noastre sunt cele mai mişto, nevestele noastre sunt cele mai mişto, mamele noastre sunt cele mai mişto şi chiar chiloţii noştrii murdari sunt mai murdari decât ai muritorilor de rând. Băi, aţi înţeles?!! Noi suntem supremii supremilor şi chiar dacă nu stim să numărăm pâna la douazeci fără să ne descălţăm, noi sumtem elitele.Noi avem bani băăăi!! Noi suntem conducătorii prostimii, modele voastre în viaţa asta si în cea de apoi si  de noi nu veţi scăpa niciodata. Pentru că noi avem bani multi !

Cam ăsta a fot mesajul transmis .
Eu ştiu cam ce mesaj le-aş trimite, dar mai ştiu că cititorii sunt oameni decenţi care nu vor să ştie cuvinte urâte. Pot doar să presupun că e ziua lor şi le dedic, în consecinţă,  melodia specială a celor de la Paraziţii ... 

17 comentarii:

  1. Una din cititoarele tale, adica eu, le-ar transmite nuntasilor de ieri o adanca si merituoasa scarba. Mi-e jena de ipocrizia lor afisata cu ostentatie... Nu am prins decat din zbor ceva pe net despre nunta lor, dar inevitabil, barfa de pe banca blocului de la mine, despre asta discuta fara oprire... Si am auzit fara sa vreau " cat de... si cat de ..."
    Si mi-e sila fiindca ma gandesc la cei trei copii ai lui Borcea. Oare nu ii pasa de impactul mediatizarii evenimentului asupra lor? Inca sunt micuti...

    RăspundețiȘtergere
  2. @sonia rauss
    hm, nici nu vreau sa ma gandesc la copiii aia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste tarani.
    Becali ciobanul doar trebuie sa deschida gura si iti dai seama cat de prost e.

    RăspundețiȘtergere
  4. @pariuri2009
    las ca stiu eu ca esti invidios pentru ca el e un om cult, e cel mai handsom dintre ciobanii din pipera, are costum cu dungi, ceasul cat conserva si rolls la mana a doua :))
    asa-i ca de aia suntem toti invidiosi ? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne cacam in piscina lor cand le-o fi scaldatul mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @loopoo
    Vaaaai, aceste cuvinte ne doare :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi era mare bairam la iRealitatea. Borcea cel cu faţă de motan care tocmai a ras o oală cu smântână le-a cocoţat ratingul în fruntea frunţilor, datorită difuzării en-detail a momentului când acesta a jurat credinţăsă moarăfamilia în faţa Atoatestivuitorului.... motiv potrivit ca irealiştiii elanişti să le dea cu "sâc, sâc!" anteniştilor felixoizi! Ce mai sondaje peste sondaje! triumf total, ca după bătălia de la Posada....tre'să-mi refac stocul de pastile anti-vomă, dacă vreau să mă mai uit la ştiri... :(

    RăspundețiȘtergere
  8. @ironicblonde
    eu m-am săturat de televiziuni pentru multe luni de acum incolo.
    o sa mă mai uit doar la alegeri .
    atunci va fi iar momentul " sa ne râdem" :))

    RăspundețiȘtergere
  9. oh, nu se poate! chiar asa a parut din afara?!
    eu care am fost acolo am caracterizat-o ca fiind cea mai decenta nunta. atata bun gust, bun simt, modestie, cumpatatare rar am intalnit. si tu vii cu asemenea interpretari? :)
    a, foarte buna dedicatia! facem un cor la refren?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce am pierdut...nu am fost in tara sa vad pestacolul........
    Nu-i nimic, pun pariu ca toata (penibila)presa din Ro o sa vuiasca inca doua saptamani pe tema asta.,., Eu cand am dat search pe google sa vad cine e Borcea mi s-a spus ca o comuna din Calarasi. Nu stiam ca-i " tatăl comunelor" si ca are pian in piscina:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. @principessa
    ar fi extrem de interesanta o impresie " de la fata locului" :))
    si apoi cantam cu totii la refren :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @hapi2233
    vaaai, daca vrei sa iti faci o idee despre ce ai pierdut, arunca o privire aici: :))
    http://www.youtube.com/watch?v=fe3xem5Lkzs&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  13. Am spus-o si pe blogul lui Loopoo...din respect pt sotie si copii, trebuia sa faca o nunta mai discreta si mai putin fastuoasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. @andreea toma
    crezi ca le pasa lor de copii ?

    RăspundețiȘtergere