Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 4 iulie 2011

Panica

Incerca sa nu intre in panica . In intunericul profund, se ridica incet  de pe banca tare unde adormise. Il durea capul si avea un gust infect .Isi plimba limba prin gura  si descopera ca ii lipsesc doi dinti .Simte cum i se scurge un firisor de saliva pe barbie si il sterge cu maneca de la costum.
Se uita prin jur. Langa usa mai mult simte decat vede  un corp ghemuit. Capul ii pulseaza de durere si mainile incep sa ii tremure. Bajbaie pe langa el si da de un corp rece cu pielea jilava. Isi retrage automat mana si o baga in buzunar. Se ridica incet si se clatina  spre aratarea de langa usa.Si-a pierdut un pantof si calca apasat peste cioburi. Urla si se apleaca sa isi smulga un rest de pahar din picior. Sangele curge incet prin soseta si incepe sa caute celalalt pantof.
Atunci aude miscare. Se opreste automat si se intoarce incet spre usa. Mogaldeata de langa usa scoate un scancet si se rasuceste spre el. Nu mai poate de frica. Udul basicii se prelinge cald pe picior si   incepe sa strige in acelasi timp cu cel de langa usa.
Celuilalt i se vad doar ochii. albi si imensi. In locul inde ar trebui sa fie gura e doar intuneric.
In momentul urmator  lumina ii explodeaza adanc in creier. Se opresc amandoi din strigat.

In pragul usii, antrenorul se uita la amandoi si incepe sa rada
Pai bine , bre nea Gigi . te-am cautat prin tot stadionul .Nu tii bre,  la bautura...
Banele, hai la antrenament ca ai dormit destul...

11 comentarii: