Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 18 iunie 2011

Pe blog

Sunt mai multe categorii  de bloggeri care bantuie  in virtual  :

Inocentii   sunt  cei care vor sa aiba si ei un blog . Un loc unde sa scrie ce le trece prin cap . Multi dintre ei au succes pentru ca le este apreciata  sinceritatea si bunul simt . In  paginile lor se pot  gasi fotografii frumoase , ganduri oneste si poezii decente .

Dar mai exista si altii . Incep cu o pagina de blogspot unde isi publica poeziile sau jurnalul , dar in  cautarea succesului  ei  se transforma .
Asa  apar urmatoarele  categorii :

1. Una din cele mai raspandite categorii este  cea a genitalilor (sau pubieni,  pentru cunoscatori  ) .
Ei sunt cei care isi sufla nasul pe strada . Este  cea mai simpla metoda pentru  a atrage atentia . . Toata lumea se uita la ei pentru o secunda .  Genitalii folosesc cu predilectie cuvinte legate de scatofilie sau  ,  asa cum le spune numele , cuvinte din zona genitala.
Marea lor majoritate e formatata din adolescenti . Adolescenti in sensul curat al cuvantului sau adolescenti in sensul de retard. Astia sunt oameni de 25- 30 ani , pentru care Pizdeţ-ul lui Vakulovski este cea mai tare carte scrisa  vreodata  in limba romana . Se descurca perfect in engleza atata timp cat au la indemana  google translate  Cultura lor e formata in pub-uri unde,  alaturi de prietenii de la multinationala ,  incearca sa uite de singuratate band shoturi de tequila si fumand cate un joint .La asta se reduce toata fronda  lor . In fond ,  ei sunt inofensivi .
In  aceasta categorie mai intalnim " batranii ". Oameni in toata firea,  la 40- 50 ani ,  care inca mai cred ca Vama   e cool . Ei s-ar mai imbata dar nu ii lasa ficatul sau portofelul  . Asa ca injura pe blog canstigand admiratia tinerilor pubieni  .
Perversii middle age sunt intalniti si ei printre genitali . Astia se folosesc de toti  pentru a castiga bani si fani. Ei  sunt cei mai destepti .
Toti au in comun un lucru . Cand se ridica de la computer,  merg singuri la culcare .

2. Categoria frustratilor  din real life . Ei nu sunt bagati in seama de familie ,  nu au prieteni si la slujba sunt ultimii pe lista de promovare . Sunt mereu incruntati si raspund monosilabic . Pentru ei  internetul este locul unde defuleaza . Este un  Hyde Park.  Vomita seara pe blog  toate laturile  inghitite in timpul zilei si se ataca atunci cand nu-i citeste nimeni . Ei sunt cei predispusi la scandaluri . Pentru ca ei exista doar de-a lungul unui scandal.

3. Gospodinele. Tot respectul pentru aceasta categorie . In general e vorba de casnicele care au un nivel cultural si intelectual  destul de ridicat pentru a nu sta pe banca in fata blocului . Gospodinele se aduna in mici comunitati unde schimba retete de slabit si  unde uneori isi mai barfesc  prajiturile .

4. Categoria celor care vin din viata publica. Fosti si actuali demnitari ,  oameni de media . Blogurile lor sunt in general scrise de oameni angajati si sunt citite atat timp cat personajele sunt in functie. Aceste bloguri sunt folosite pentru a lansa , informal ,  campanii pentru sau  impotriva ceva/cuiva.

5. Atotstiutorii . Astia te asasineaza cu sfaturi despre scripturi si widget-uri  .Ei  iti spun ce sa faci ,  cum sa scrii si ce sa scrii . Ar merge pana acolo incat sa scrie ei pentru tine. Blogspotul sau wordpressul le pute . Pentru ei exista doar paginile cu extensiile : ".ro" sau ".com " Uneori  dau si sfaturi bune . De cele mai multe ori doar te incurca si te fac sa te simti  ca un idiot pentru ca nu stii sa lucrezi in Cobol ,  Fortran sau  cod masina .


Mai este o categorie :
Categoria celor frumosi ,  destepti , cinstiti ,  sensibili ,  culti  si modesti .
Din aceasta categorie fac parte eu , prietenii mei si toti  cititorii acestui  blog  .

18 comentarii:

  1. :))) ma tot gandeam din ce cattegorie fac eu parte... poate ma luminezi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Suflet de curva
    ai citit blogul , deci facem cu totii parte din ultima categorie :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. noroc ca am trecut azi pe la tine :))
    intentionam sa-ti las un ceai de tei...dar...mai bine nu...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @pandhora
    si tu esti de parere ca am nevoie de un ceai de tei ? :))
    mai bine folosim ceaiul de tei asa cum ai spus tu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. vezi cum esti? :))
    am zis...mai bine...nu...:)
    prefer sa ramai asa cum esti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu care credeam ca ma bagi la gospodine. :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @andreea toma
    la gospodine ma bag eu :D
    stiu sa fac si prajituri :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Io vreau la gospodine, io, ioooo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Modestă şi sensibilă, era cât p-aci să mă autoînscriu în prima categorie....când colo, m-am văzut descrisă en detail de ultima!...
    Ptiuu, ce era să greşesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ironicblonde
    prietenii sunt mereu la categoria aia buna :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai uitat să treci categoria bârfitorilor, cei care ştiu cine, unde, cum, şi în ce poziţii stă fiecare. Şi cu cine, desigur. Şi ai uitat categoria fanteziştilor obsedaţi de sex. Cei, sau cele, care povestesc pe blog mirobolante partide de sex deşi, dacă ai norocul să-i zăreşti, ai să vezi că sunt doar nişte biete fiinţe cu bărbiile pline de sos şi a căror dietă se împarte între şaorme şi cartofi prăjiţi :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @mitzaabiciclista
    de aia am uitat :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Hahah ! Absolut minunata impartirea pe caprarii a bloghistilor ! Vezi de ce nu vreau eu sa-mi fac blog ? Pentru ca cititorii vostri sunt intotdeauna mai destepti decat ai lor !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Quebecoisfier
    cititorii nostrii fac parte din ultima categorie :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand m-am apucat sa citesc m-am oprit o secunda la cel care sufla nasu pe strada, si mi-a venit in minte individul care horcaie undeva intre nas si gat, aduna in gura acea verzeala tabacica, apoi o scuipa in strada...sunt pitoresti. Astia cand trec pe langa mine le spun repede si soptit "Inghite acum, inghite acum!"
    Eu fac parte din categoria celor ce fac pe prosti...fac pe prosti sa se simta si mai prosti :)

    RăspundețiȘtergere
  16. @standdowncafe
    trebuie sa le spui mai tare :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba...imi e cam teama. Mi-e teama ca o sa faca ce le zic eu...si atunci sa vezi vomitatura naibii pe capu lor...

    RăspundețiȘtergere