Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 2 iunie 2011

Bio si natural si organic

Isteria  legata de castravetii spanioli ce au omorat mai multi germani, ne dovedeste iar ca excesele de orice fel nu sunt bune .
Eu m-am saturat de moda bio si naturala si organica . Mi-a ajuns pana peste cap sa imi spuna altii ce sa mananc . Nu mai suport privirile dezgustat-atotstiutoare ale celor care ma condamna pentru ca indraznesc sa  mananc mezeluri si sa beau cola .
E plina lumea de fiinte angelice care mananca doar salata bio-naturala-organica si se sterg  la fund numai cu  hartie igienica reciclata . Daca eu nu am nimic impotriva felului lor de viata , cine sunt ei sa ma judece pe mine pentru ca mananc ceafa afumata sau  cremvusti ?
Nu exista nici o statistica pe care sa o invoce in apararea felului lor de viata si ,  chiar daca ar exista ,  putin mi-ar pasa de ea . Atata timp cat nu fac rau nimanui , vreau sa mi se recunoasca dreptul de a trai  asa cum doresc .Vreau inclusiv dreptul de a fuma o tigara alaturi de o cafea.
Femeile  care traiesc "sanatos" ar trebui sa se gandeasca la faptul ca degeaba consuma doar apa plata light si mananca doar castraveti bio-naturali si organici , atata timp cat se dau pe fata cu tone de chimicale si baga in ele pastile pentru sau  contra imbatranirii  .

M-am ambalat si am am uitat de castraveti  .
Bacteria care ii omoara pe mancaciosii bio este Escherichia coli . Se pare ca legatura dintre ea si castravetii spanioli   este rahatul  . Adica ingrasamantul bio si natural si organic pe care il folosesc producatorii de mancaruri de fitze .

Sa aveti pofta , bai organicilor  !!!

 

3 comentarii:

  1. apa plată e cea mai mare găselniţă a tuturor timpurilor... plină cu clor ca să stea cît mai mult şi moartă, însă lumea nu ştie, dar ce e mai grav e că nici nu vrea să afle ce se găseşte sub ambalaje. Si cu cremele îţi dau perfectă dreptate, sunt un f***c în calea p***i. Iarta-mi limbajul, eu nu mă feresc de cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Angela
    Ai dreptate . Daca e la moda , ce rost are sa isi puna intrebari ? :))

    RăspundețiȘtergere