Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 27 aprilie 2011

Romanii au talent ?

M-am uitat la finala si inca nu mi-am dat seama ce inseamna sa ai talent .
Poate sensul peiorativ al acestui cuvant sa fi fost avut in vedere de organizatori ...
Sa vedem de unde au avut de ales romanii pe cel mai talentat dintre ei .

IUSTIN NARCIS IANAU,
Un baietel caruia nu cred ca i s-au dezvoltat testiculele , deci canta extrem de subtire. Este o ciudatenie ,dar nu un talent .
TRUPA BALLANCE.
2 baieti puternici care nu au fost destul de buni ca sa ajunga   la circ .
VIORICA si EMIL LUCA.
La astia mi-a placut doar muzica . Unde e  talentul sa iti invarti muierea timp de 10 minute  ? In multe gospodarii de la tara ,  cand vine barbatul de la crasma si ii da o palma consoartei ,  aia se invarte mai bine de juma de ora  ...
TUTU ADRIAN
Un "baiat de baiat" artificial ,   al carui singur merit este sa insire  cantece patriotice pe ritm de hip hop . Asta ar fi fost si alegerea Elenei Ceausescu . Eu raman la Parazitii  ...
CRISTINA si ALINA.
2 fete de rasa Simmental,  cu voci de controloare pe autobuz.
AKIKAI.
Astia reprezinta cu adevarat poporul roman . Dau cu piciorul la orice si sunt rezistenti la durere . Unde e talentul in asta  ?
STEFAN FLORESCU
Reprezinta perfect fotbalul romanesc . Mai degraba iei mingea in mana decat sa dai cu piciorul in ea . Are freza de baiat de la mall si cam atat.
COSMIN AGACHE
Face din gura ca o intreaga orchestra.. Specializat pe ritmuri muzicale de club ,  are cu adevarat ceva interesant si se vede ca a muncit mult . Hm...
REBECA NEACSU.
O copila isteata si cu voce minunata . Nu are legatura cu romanii .  Nu canta manele si nici nu scuipa seminte la 3 metri . O sa o revedem peste ani, dar nu in Romania...
VALENTIN DINU.
Are fata de cantaret de local de mana a 14-a si exact asa si canta . E perfect pentru nuntile tiganesti si pentru taieri de mot la vedetele mioritice . Sunt multi ca el .Prea multi .
VALENTIN LUCA.
Asta arunca su sticle si borcane . E bun la ceea ce face dar ,  de ce face asta  ?

MEDEA.
Se tine de bara ,  are muschi si tupeu . Cred ca s-a antrenat prin metrou si autobuze . Doar acolo femeile fac zilnic exercitiul asta . E cu adevart o arta sa te tii de bara cu o mana si sa ai grija de sacosa cu oua din cealalta mana .

Pana la urma a fost ales TUTU ADRIAN. De el nu vom mai auzi decat la PRO TV si  PRO FM . il vom vedea la Maruta vreo 3 zile si va disparea ...
E cineva care ar da bani pe un cd cu muzica lui  ?Ar plati cineva ca sa vada un spectacol   cu el  ? 
Asta ar fi definitia moderna a talentului in showbizz !

2 comentarii:

  1. Aşa ai vorbit, boierule, că m-ai uns la inimă!
    De trei zile-ncoace gura nu le mai tace, mă acuză că-s lipsită de simţire, de partiotism, că sar să dau cu paru' când io de fapt n-am alt talent decât datul din gură.

    Că micuţul Cosmin s-a apucat de făcut ca toate alea, nu e de mirare, dacă mumă-sa l-o lăsat singur pe lume şi-o plecat în Ioropa, dar gigantelor cântăreţe Alina şi Cristina li se poate reproşa că rup uşa frigiderului şi nu gura târgului cu trilurile lor englezeşti.

    Lui Tutu Adrian, la urma urmei, nu i se poate reproşa, orfan fiind, că s-a apucat de recitat, ofuscat, versuri patriotice pe ritmuri hip-hop, dacă alt talent nu are, dar celor care l-au declarat cel mai talentat român li se poate imputa gestul, cu dobândă.

    Românii au talent la furatul propriei căciuli, da! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. un raspuns pozitiv !
    romanii au talent :))

    RăspundețiȘtergere