Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 11 aprilie 2011

Nu-ti fa griji , sunt la spital ...

Asa a inceput mesajul .
Era ora 10 dimineata si venisem acasa dupa 24 ore la  noul loc de munca .
Aveam ,  in sfarsit , bani.  Cumparasem   mancare  si un buchet mare de flori . Eram nerabdator sa povestesc ce frumos si ce obositor e la  munca . Ajuns acasa ,  strig si nu imi raspunde nimeni. In living,  pe o masa ,  biletul care incepea cu “ nu-ti fa griji,  sunt la spital …”
Am simtit ca nu mai am aer si am fugit la vecina de vis-a-vis . Aia mi-a spus ca a luat-o salvarea aseara   .Innebunit ,  am luat un taxi si am fugit la spital . Pana in Pantelimon am facut aproape o ora. Cand am ajuns  pe sectie,  i-am spus unei asistente sa o anunte ca am venit . Aia revine dupa 5 minute si imi spune ca ,  parca ,  cineva cu numele asta ,  a fost mutat la terapie intensiva pentru ca au fost ceva probleme azi noapte . Cobor in goana un etaj si intreb din nou . Dupa alte cateva minute mi se spune ca nu e acolo . Disperat ,  urc  ,  si  prima asistenta   imi spune ca a facut  o greseala si ca , de fapt , am o fetita sanatoasa si   ca totul e in regula .
Acum 17 ani s-a nascut aia mica. Ma uit la ea ,  ii povestesc ce s-a intamplat , si ea rade impreuna cu mine.  Dimineata ,  iarasi o voi astepta pentru ritualul absolut necesar . Voi insemna pe usa de la bucatarie cat a mai crescut intr-un an  ...  

3 comentarii:

  1. La multi ani! E frumos sa rememorezi acele momente ca si cum ar fi fost ieri. Mirarea e intotdeauna la fel de mare cand constati ca au trecut de fapt atatia ani si fetita e domnisoara in toata regula.

    RăspundețiȘtergere