Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Cougar town....Mamici cu mancarici

Un serial foarte la moda  le invata pe femei cum sa se poarte atunci cand le loveste criza varstei mijlocii .
Cel mai important este , binenteles ,  sexul . Cu cat e mai tanar partenerul, cu atat e  mai admirata femeia de catre prietenele ei . Ideal este ca respectivul  sa aiba varsta fiului . Si mai important este sa nu te ascunzi ,  sa iti arati sentimentele in fata copiilor .  Eventual sa faci amor de fata cu ei  .
Atunci cand gasesti totusi un fraier de varsta apropiata , care tine la tine , trebuie pus la incercari nenumarate pentru a-l lasa sa intre in scutecele tale de calugarita imaculata . Femeia trebuie sa se poarte ca o parasuta cu cei mai tineri decat ea si ca o extravirgina cu cei de o seama cu ea .
Cand barbatii umbla cu panarame avand jumate din varsta lor ,  ei sunt niste desfranati . Cand femeile fac acelasi lucru , sunt femei moderne si fara prejudecati
Gandire de misogin  ?

5 comentarii:

  1. Bre, zi-mi şi mie când e criza asta, că acuşi fac 44 şi tre' să fiu pe fază.
    Am zărit aseară, într-un film, un nene care mi-a dat neşte iemoţii prosteşti cu fizicu' lui şi mă gândesc c-o fi de la criza asta. Ce zici? :O

    RăspundețiȘtergere
  2. Criza varstei mijlocii e ca varicela.
    Febra si disconfort .
    Nu lasa urme daca nu te scarpini :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, da' tu de unde ştii cum e? =)) =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai, n-am ajuns la varsta mijlocie inca. Dar nici nu gandesc asa...sunt adepta egalitatii, fiecare are dreptul sa aleaga si sa iubeasca ce ii place.

    RăspundețiȘtergere