Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 5 aprilie 2011

Castrarea stapanilor fara caini .

Cand vorbesc de cei din titlu , ma refer la “iubitorii de animale” care le iubesc doar daca sunt pe strada .
Sunt intru totul de acord cu aceasta masura . Desi e dura , ea trebuie indeplinita pentru a scadea numarul de animale fara stapan din Bucuresti .
Asa poate vom scapa si de baba de la scara vecina . Asta tine pe langa bloc vreo 20 dulai turbati , care fac caca pe trotuar si prin scara blocului . Zilnic le cumpara din Cora pui fripti si le face mancare calda in fiecare seara . Ea ii iubeste , numai ca animalele nu ne iubesc pe noi . Ataca si musca femei , copii si batrani care trec inconstienti pe langa apartamentul babei . Anual are alta haita pentru ca vecinii rai si fara inima eutanasiaza ( cu verde de paris ) , bietele animalutele . Dar baba nu se lasa . Asa ca noi suntem muscati anual de alti caini la fel de agresivi si de salbatici .
Degeaba sterilizam animalele cu 4 picioare . Pana nu ii castram si pe aia cu 2 picioare nu se rezolva nimic .

3 comentarii:

  1. Babe din astea ar trebui sa-si ia cainii la ele in casa. Si asa multe stau singure in ditamai apartamentul...sau mai ales astea singure...le fac si lor un pustiu de bine la batranete...daca ma intelegi... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare oras si cartier cu baba/nebuna lui... sa nu credeti ca doar capitala are asa ceva, iata ca avem si noi http://carmensima.ro/2011/01/18/latra-cainii-in-giurgiu/

    RăspundețiȘtergere