Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 29 aprilie 2011

Asta-i nunta ?

E nunta secolului ,  a mileniului , ba chiar nunta deceniului , cum ar spune prezentatoarea dasteapta  de la televizor .
Sunt penibili englezii  cu nuntile astea . Printul Charles ar trebui sa ia aminte de la noi . Cand mai vine pe la Sibiu ar face bine sa mearga la o nunta adevarata . Ar avea ce vedea si invata .
In primul rand rochia miresei . Pariu ca mireasa lor nu are 24 kile de sticla zvaroschi pe ea  ? Nici macar nu e de la o casa de moda din aia frantuzeasca sau   italieneasca .
Apoi mireasa in sine  .Pentru o englezoaica e frumusica dar....
Mirele e frumusel si el dar nu e jmecher deloc . Poarta haine ce au fost la moda acum 500 ani si nu are nici macar chiloti de la Botezatu . Probabil va fi rege vreodata asa ca nu e bine sa il vorbim de rau  ...
Ce mai e deosebit la nunta asta  ? Popii lor sunt altfel decat ai nostrii nostrii  . Nu sunt deloc obraznici ,  stiu ritualurile si nu iti iau pielea de pe tine cand te cununa . Ar fi un lucru pe care il au in comun cu ai nostri . Le plac baieteii frumosi ...
Invitatii sunt   de tot rasul  . Unde va sunt  mertanele  ? Unde e galagia  ? Ma uit la tv si nu vad pe nici unul descheiat la camasa pana la buric . Nimeni nu face scandal . Cum ar spune englezul  : boring  ..
Astia cica au tot felul de ritualuri ciudate . Daca intarzii un minut nu te mai lasa  la nunta . Sunt nebuni  ? Ce distractie e asta  ?
Palariile lor sunt haioase . Sper ca nu va veni si la noi moda asta . Daca regina lor are o tacaneala cu palariile , toti trebuie sa poarte asa ceva  ? La noi femeile au tacaneli mai domestice . Au colectie de perdele sau de ligheane .
E vremea sa discutam de lautari . Unde e kinderu minune  ? Unde e fernando de la Caransebes ? De Guta astia nu au auzit  ? Sau poate ca nu au bani sa ii angajeze ...Parca vad ca stau toti pe scaune si il asculta pe jalnicul ala de Elton John . Voi ati vrea o nunta din asta ?
Am auzit ca mirele a fost facut duce de Cambridge. Ei si  ?... Pe Vantu il  duce zilnic la Jilava .
Uite-l pe Beckham cu nevasta . Ce dracu cauta fotbalistii pe acolo  ? De ce nu l-au luat si pe Banel  ? Asta e discriminare !
Culmea culmilor : Regele Mihai I  merge si el la nunta, dar nu si-a tras toale noi. Cica le poarta tot pe alea de la nunta lui Charles . Zicea unul cum ca Regele  isi face singur pantofii . Rege e asta  ? Cioaba are 3 familii de romani care ii lustruiesc pantofii si  coroana dentara.
As mai sta la tv sa rad de proastele alea care s-au imbracat de nunta si comenteaza din studio nunta regala. dar am treaba .
God save the queen !

Pe la ce ora vor juca cearceaful  ?
Sa imi ziceti si mie cum s-a terminat .

4 comentarii:

  1. Eu atâta vreau să ştiu, dacă au avut sarmale la masă. Că dacă nu, chiar că habar n-au ce-i aia o nuntă, vai muma lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, tu nu esti zdravan cum nu sunt nici io, si ai un umor debordant si cursiv, nescremut, de bun gust! Foarte tare articolul! Nici nu mai am ce sa comentez!

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Nici macar nu e de la o casa de moda din aia frantuzeasca sau italieneasca .....''PAI NORMAL CA-I BRITISH(Alexander McQueen - DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!)... INSA TOT O CASA,,DIN AIA'' E SI ASTA!!!Ps:ERA CULMEA SA SE IMBRACE DE LA INAMICUL NR.1 - FRANTA.....

    RăspundețiȘtergere