Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 2 martie 2011

Mircea Badea

Cateva motive pentru care e un roman de succes:
- e frumos si apare la televizor
- e sportiv
- vorbeste bine
- pare inteligent
- e bagat in seama
- e agresiv
- e relativ sarac
Astea ar fi motivele pentru care poate fi considerat exponentul timpurilor pe care le traim . El este cu adevarat un simbol al unei generatii .

Si totusi , tipul e un looser.
-la 40 si ceva de ani sta cu mamica . Orice barbat viseaza inca din adolescenta la independenta . Dar el e multumit daca ii spala mamica si bunica chiloteii .
-Este semidoctul perfect pentru care Plesu e doar un papitoi cu burta .
-E ranchiunos si stupid . Acum ceva vreme a incercat sa intre in afaceri cumparand fabrica de chibrituri de la Gherla . Nereusind , a decretat ca oameniii de afaceri sunt toti niste hoti si imbecili . El e doar o victima a sistemului...
-Cand a fost in Italia si aia nu l-au tratat ca pe o vedeta (care este ), a inceput sa baguie ca Italia e o tara de rahat si italienii sunt niste dobitoci .
-E oportunist . Cand au fost la moda manelele racnea cat putea despre bani si dusmani . Acum , el e telectual si ..."@#$%" de aia care asculta manele.
-Cand e criticat nu poate spune altceva decat ca ailalti sunt cu dusmanul : Basescu , Constantinescu , Iliescu sau Obama.

As mai scrie dar deja mi-e greata .
Hai sa va spun cum se va incheia cariera lui .
Mirciulica va sfarsi singur , in apartamentul lasat de parintii , stand in chiloti si maieu in fata televizorului , cu ochii urdurosi si gura imputita pentru ca nu mai e mamica sa il spele pe dinti ...

Un comentariu: