Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 30 martie 2011

Hronicul varstelor : fetele si fotbalul .

Pana la 5 ani fetele nu exista .
La 5 ani fetele exista doar ca sa enerveze . Iti iau mingea si sunt mereu imbracate frumos .
La 10 ani fetele incep sa devina interesante pentru baieti . Poti copia temele de la ele si poti sa le iei pachetelul cu mancare. Inca enerveaza pentru ca au hainele curate si nu le place sa joace fotbal .
La 15 ani fetele incep cu adevarat sa devina interesante . Nu stiu sa joace fotbal dar te uiti la ele mirat , nu stii nici tu de ce . Parca esti un catel care se apropie de un arici . Catelul e curios dar nu stie exact de ce . De cele mai multe ori catelul fuge plangand.
La 20 ani fetele sunt interesante . Acum stii ce vrei de la ele dar ele nu prea stiu ce vor .
La 25 ani fetele sunt cu adevarat interesante . Incep sa stie ce vor si vor si ele ceea ce vrei si tu . Tot nu le place fotbalul dar le plac fotbalistii .
La 30 fetele au cu adevarat ceva deosebit . Indiferent ca sunt sau nu mame , au sclipirea aceea duioasa in ochi , acel ceva care le transforma in femei . Se uita in continuare cu admiratie la poze de fotbalisti .
La 35 ani fetele sunt femei si nu se sfiesc sa o arate. Incep sa se intereseze de antrenori de fotbal pentru copiii lor .
La 40 ani femeile sunt implinite . sunt in plenitudinea frumusetii si carierei , au tot ce isi doresc asa ca singurul lucru care la mai lipseste este sa urle la tine ca tot ce tine de fotbal este vulgar si urat .

Peste 5 ani o sa continui blogul ...

3 comentarii: