Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 28 martie 2011

Eu tin cu Pepe....

Desi are privirea tampa si mersul de babuin castrat, eu tin cu Pepe . In prinul rand e barbat . E atat de barbat incat a dat-o in judecata pe Oana Zavoranu . Nici masa lu Zavoranca nu e atat de barbata sa faca asta. Cica Oana ar fi furat cada si becurile din domiciliul conjugal . Asa ca masculul latino cere 100 000 lei despagubire . Il inteleg pentru ca , nemaifiind chemat sa cante demult pe la nici o taiere de mot si de cununii , a ramas fara gel de par . Voi chiar vreti sa il vedeti pe Pepe fara gel pe par ?
De aia tin eu cu Pepe .Si pentru ca a rezistat in pat cu dusmanul mai mult decat au rezistat anticomunistii in munti . Sa nu credeti ca a avut viata usoara bietul de el . Din cate se lauda Pepe ,in ultimii 2 ani , nu a mai facut nimic barbatesc in afara de barbieritul cu Gillette . Cel putin nu a mai facut cu Oana .
Imi place Pepe . A infruntat ca un calugar eunuc hoardele de femei transpirate si putind a sarmale , infierbantate de tuica proasta , care i se aruncau in brate pe la nunti .El a fost fidel pana la capat . Nu cum a facut stoarfa de sotie care se culca in fiecare seara cu motanul Matafoi , iar pe el il trimitea sa doarma in fata usii pentru ca era nervoasa ...

Dar eu tin si cu Oana . Cum sa fie ea de vina ca blegul ala nu s-a mai atins de ea de 2 ani ?
Ce era sa faca ? Sofer nu avea (ca ailalta matracuca ) asa ca s-a dus pe la taximetristii cu masina tare si pensionarii cu pensia mare .. Cu ce e Oana de vina ca Pepe nu are vocea lui Julio Iglesias , muschiu’ lui Bute si nici chilotii lui Botezatu .?
Cu ce e ea de vina ca vrea un barbat adevarat , adica unul care sa o ia de par si sa ii dea pumni in gura asa cum a invatat-o masa ca face orice barbat adevarat ...

Na ca m-am incurcat .
Cu cine tin eu pana la urma ?

2 comentarii: