Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 31 martie 2011

De maine ma inscriu in P.D.L.

Imi cumpar o basca portocalie, ca sa aiba unde sa ma doara de restul fraierestenilor care traiesc in Romania .
In cateva zile, deoarece eu am terminat gimnaziul la zi, voi ajunge prim ministru .
Si pe urma va curge numai lapte si miere .
Asta in cazul femeilor ( lapte demachiant si miere poliflora de rumegus , speciala pentru exfolierea ficatului ) In cazul barbatilor va curge doar lapte si bere ( lapte din nuca de cocos pentru pina colada si bere la pet-uri de 6 kile )

Pentru a realiza toate acestea, va trebui sa iau cateva masuri populare:

1. Voi destitui guvernul pentru ca poporul sa se guverneze singur , asa cum o fac si adolescentii sub dus.
2. De parlament nu va mai fi nevoie pentru ca aia fura , iau mita si e prosti ( vezi cazul Severin )
3. Ne vom retrage din UE pentru ca suna urat si ne vom integra in absolut ( sa imi notez sa il aduc pe guru ala din siberia )
4. Voi concedia toti medicii pentru ca sunt periculosi ( vezi cazul Ciomu ). Pentru a preveni si vindeca boalele, toti romanii vor avea haine mov , si vor scoate pe fund flacari violete .
5. Voi scadea varsta de pensionare , voi mari contributia la pensie si voi da o lege ca fiecare roman sa crape cu un an inainte de pensie . Asa voi rezolva o mare gaura de la buget .
6. Voi da afara politistii si voi angaja pe aia de la BGS , ca aia face ordine la mall. ( Ati auzit voi de vreun furt la mall ? Va amendeaza cineva daca depasiti pe dreaptra cu caruciorul ? )
7. Toata lumea va trebui sa fie membru de sindicat , cotizatia va fi de numai 5 lei pe ora , iar sefi ii voi pune pe fratii Camataru . Asa voi fi sigur ca se incaseaza cotizatia .
8. Noi nu prea avem romani celebri asa ca le voi da cetatenie lui Ben Laden , Gadafi si Monica Lewinsky .
9. Pentru a face rost de bani la buget, voi obliga profesorii sa plateasca o taxa la intrarea in scoala . La cat sunt astia de fraieri sigur se vor conforma fara probleme.
10. Voi da internet gratis la toti pentru ca sa stea pe faceboace , tuitere si netloage. Nu va mai face nimeni greve pentru ca toti vor sta pe internet pana dimineata si vor dormi tot restul zilei .
11. In tara va fi si opozitie , deci va fi o democratie adevarata . Pe Mircea Badea il voi pune purtator de cuvant al opozitiei . Oricum pe el nu il crede nimeni ,
12. Voi fi un lider necotestat in tara si le voi putea scoate limba la toti liderii planetei.


Pentru a putea ramane in functie cel putin 50 ani va trebui sa fac si eu niste sacrificii .
Ii voi spune in fiecare zi domnului presedinte ca e mai frumos decat soacra lui Geoana si mai destept decat Vanghelie ( sau invers ).
I-o voi inlocui pe Udrea ca e cam trecuta .Voi propune pe Hormonica si pe Oana Zavoranu pentru ca , asa cum spune reclama , e voie cu mai mult de una.
Voi avea grija sa nu i se termine tuica de pufoaica si sa fie mereu la dipozitie un taraf tiganesc si niste pirande care sa isi scuture purecii pe chelia sefului .
Problema tiganilor o voi rezolva simplu . Voi fura eu tot ce e de furat asa ca ei vor emigra spre alte “ zari de soare pline “ .

Ma votati ?

6 comentarii:

  1. Dacă ai chelie şi vederea saşie te votez de vreo patru ori, că mă cunosc cu şefii secţiilor de votare din zonă. Da-n schimb îmi dai nişte contracte de asfaltări ale zonelor verzi şi exclusivitate naţională la pus borduri de 40 cm la ieşirea din blocuri. Cu ocazia asta te scap şi de pensionari. Se vor împiedica de ele şi vor da colţu' înainte să cheltuie pensia.
    Ne vedem la Golden Blitz să punem la punct detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am chelie ...
    barba se pune ?
    contracte pt asfaltari de islazuri comunale mai am vreo 5 . si trebuie musai despaduriti 17 munti .
    vorbim la golden , ca ne fura astia ideile :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' vreo ministresa blonda ai pregatita? Totusi, Oana sau Moni nu sunt blonde si acum ma tem ca sunt mult prea ocupate cu ale lor divorturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu sa ma inscriu la PDL

    RăspundețiȘtergere