Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 26 februarie 2011

Bleont , un actor grabit ....




Prima data m-am gandit sa pun ghilimele cand vorbesc despre Bleont ca actor . Dar totusi omuletul a facut o facultate de profil . Asta ar fi singurul lucru in comun pe care il are Bleont cu actoria . Desi apare mai tot timpul pe la toate televiziunile . Sau mai bine zis aparea .
El era la Capatos unde se freca de tzatzele dansatoarelor de la bara . El curata pe jos dupa ce vomitau aia la acces direct . El dansa calusarul la TVR si tot el manca cireasa de pe tort la Prima. Lumea il chema la emisiuni pentru ca nu se dadea in laturi de la nimic penibil . Omul asta nu a avut niciodata coloana vertebrala .Ca actor este inexistent . Pana la 50 ani nu a facut nici un rol memorabil . Nu exista nici o replica celebra care sa ii fie atribuita . Fosta lui sotie s-a ramarcat ca regizor abia dupa ce a scapat de imbecil si de numele acestuia .
Acum s-a terminat .
Omul a aratat absolut toata “arta actorului “ . Mai ramasese sa isi arate ….cucu Pentru ca doar asa se mai putea face de ras . Recent a facut si lucrul asta . Reactia publicului a fost insa de nota 20. Cand el vroia sa braveze cu “marea “ lui idee a reusit sa starneasca doar rasul .E si normal asa . Mai omule , cand o ai ca de furnica nu o arati la tv decat daca vrei sa te faci de ras !!!

Cand eram copil tata mi-a spus o vorba ; pe lumea asta sa ma feresc de 2 lucruri : de omul prost si de situatiile penibile . Asa ca exista 2 motive perfecte pentru a sta departe de Claudiu Bleont.

Un comentariu: