Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 4 august 2010

O dimineata obisnuita

...visez ca sunt la mare . Sunt pe plaja si stau cu capul pe nisip si ma gadila o scoica la ureche . Mi-e cald asa ca intru pana la brau in apa ca sa innot .Nu am putere asa ca stau doar in apa pana la brau si fac un pipi mic. Vreau sa dorm in continare . Sunt obosit .
Aud valurile si totusi , o voce venita de departe ma face atent . Prin vis o aud pe Maricica cum ii spune in soapta lui Lili .
- ...a adormit cu capul pe birou . Uite , are urechea in pahar. Vai fataaaaa., iar s-a pisat pe el sefu .
Trebuie sa schimbam scaunul ca vine ambasadorul ala nou diseara si pute aici ca la crasma ....

Fac un efort si ma trezesc . Ma doare urechea si strig sa vina doctorul .
Apare Mimisor si imi adreseaza un zambet profesional . Eu o injur urat .
Vine seful de cabinet sa imi citeasca programul pe ziua de azi dar ii arunc paharul in cap . Al dracului ce forma fizica are asta . Se fereste si rade ca prostul .
Pe mine ma doare capul si urechea. Merg sa ma schimb de pantaloni. In dormitor ma asteapta Nutzi cu un pahar mare de coniac .
Uite ce fata de treaba . Stie ea cum sa binedispuna .... Il beau pe nerasuflate si apoi ma ajuta sa imi dau jos izmenele . Sunt ude leoarca si put ingrozitor .
Asta e .... de cand cu sciatica aia musai sa port izmene ca altfel ma doare spatele . Nutzi ma sterge delicat cu un servetel umed si ma da cu talc . Apoi iau o pereche noua de izmene . Vaaai ce bine ma simt . Cred ca o sa mai suplimentez bugetul ei ca prea se stie face folositoare .
Acum, zice ea , hai la treaba handsomule . Ma pupa pe ureche dar eu ii trag un pumn . Boarfa dracului . Ea nu stie ca ma doare ? Unde e doctorul ala cand am nevoie de el ? Ii mai trag lui Nutzi cateva palme si un sut in cur apoi strig sa vina masina .
Aia de la paza se misca incredibil de repede asa ca in cateva minute ma urc in limuzina si urlu la ei . Ce mai asteptati bai cretinilor ? Aveti salariile prea mari ?
-Unde mergem sefu ?
-La spital boule ...tu nu ai aflat ce pe mine ma doare urechea ?
Dupa ce porneste coloana am si eu timp sa o las pe Nutzi sa ma barbiereasca rapid . Imi arata un sanvich dar o bag in masa . Auzi la ea , mancare la ora asta ....
Dupa ce mai beau un pahar mare de coniac ma simt mai bine .
Ajungem la spital si ma simt deja mai bine . Il intreb pe sofer ce dracu cautam noi aici . Ala nu zice nimic . Am uitat ca am cerut unul mut ...
Cum opreste masina ma simt luat pe sus si dus intr-un salon . Acolo un doctor tanar se uita la mine si ma intreaba : ce va doare de data asta ? Eu nu stiu ce ma doare asa ca scutur din cap . Nutzi ii spune ca am dormit cu capul pe pahar asa ca ma doare urechea . Vaaaai ce ma faceam eu fara ea . Sa nu uit sa ii maresc bugetul .
Doctorul se uita la mine in ureche si imi baga acolo un tampon cu vata si ceva maro . Ma simt mai bine .
Acum e vremea sa ma apuc de lucru dar cand iesim pe poarta spitalului o vad pe tiganca aia imputita cum imi face poze . Ii arat destiul , ii scot limba si urgent paza ii ia aparatul foto .
Hm , acum o sa am iar intrebari la care trebuie sa raspund . Ce dracu e cu poporul asta ? Vrea sa le stie pe toate ...
Las ca la spun adevarul . Ca eram la innot dimineata si mi-a intrat ceva in ureche .
E important sa spui adevarul, nu ?
Ii sparg pe fraieri la tv deseara ......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu