Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 19 iulie 2010

Evul mediu romanesc

Ne aflam in plina regresiune catre evul mediu .
Comunismul e o prostie , despre capitalism se spune ca e caduc deci trebuie pus altceva in locul lui .
Romanii au ales deja evul mediu .
Semnalele ca spre asa ceva ne indreptam le putem vedea de pe acum.
Curand, fiecare localitate va avea taxe de trecere. Mamaia e doar inceputul .
Baroni locali avem deja in fiecare judet . Fara permisiunea acestor oameni nu se misca nimic in zona. Pe baronii astia ii doare fix in basca de puterea de la Bucuresti .
Voievodul e doar cu numele . Putere nu prea are . Dar nici nu ii trebuie . Tot ceea ce doreste este sa bea ca porcu si sa isi tina paharnicii in genunchi in fata lui . Pe unele boieroaice care stiu sa adune scamele de sub birou le pune chiar ministrese .
Prostimea nu trebuie sa stie carte deci se iau masuri severe impotriva celor care doresc sau sa invete, sau sa ii invete pe altii .
Cu sanatatea s-a rezolvat deja . Fiecare localitate are cel putin o manastire unde te duci sa pupi moaste atunci cand te doare burta de la prea multa bere. Daca nici popii nu pot rezolva nimic mai exista o varianta . Vrajitoarele locale fac si desfac de toate . De la bataturi la casatorii . Uitati ce a patit Madalina Manole . In loc sa mearga la un medic ea s-a dus la o manastire ca sa ii citeasca molifte sfantul parinte Perversiu. Dupa ce a trecut si pe la vestita vrajitoare Oxiura , saraca de ea a ajuns sa bea Domestos .

Plecati oameni buni din tara asta .
Plecati cat mai e timp....

2 comentarii: