Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 23 iulie 2010

Colectia de scutece

Ce nu fac unele pentru a fi in atentia televiziunilor ...
Mihaela Radulescu , dupa ce a convins mai multe televiziuni ca nu are cum sa faca emisiuni de succes, s-a apucat de facut scutece.
Asta dupa ce a facut cariera pe sub biroul senatorului Dan Iosif.
Cariera ei mult prea indelungata a mai cuprins casatoria cu Elan Skandenberg sau cum il cheama pe creatorul de biscuiti. Sotul i-a promis ca ii mai cumpara un Porshe daca va trece la mozaism asa ca a facut-o si pe asta ; dar in stilul caracteristic , la televiziune ...
Dupa ce a prins-o cu diversi tinerei , omul de afaceri a divortat . Degeaba a incercat el sa faca asta cat mai discret pentru ca diva cu voce de bormasina stricata a facut tot tamtam-ul de rigoare .
Neavand ce mai face si-a reluat vechile obiceiuri si s-a apucat din nou de sedus baietei.
L-a facut sa planga in direct pe Dani , de la "neata cu razvan si dani" , asa incat cariera ei in televiziune a inregistrat noi culmi ale nesimtirii si prostului gust.
Cand credeam ca s-a retras definitiv pe centura la Monaco , uite-o din nou la televiziune lansand o colectie de scutece . Habar nu am cat sunt de frumoase hainutele dar pun pariu ca sunt scumpe . Asta pentru ca poarta semnatura celebra a Mihaelei Radulescu.
Sunt curios ce motiv va gasi pentru a aparea din nou la tv . Asta dupa ce va falimenta si afacerea asta .
Oricum , sfarsitul carierei il va afla acolo unde l-a inceput : in cautare de clienti prin parcarea de la Inter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu