Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 20 mai 2010

Romanie...scoala-te ! sau raport despre starea natiunii ...

Cum mai stam ? Deocamdata stam capra ...
Gata cu galagia si cu toate tampeniile astea . Mergeti acasa oameni buni ca noi stim cum sa va conducem .
Liderii de sindicat si-au facut treaba . Au scos oamenii in strada ca sa apara cat mai multa pu..ime la televizor . Nu stiu cati au fost pe acolo dar a fost frumos . Aproape la fel de frumos ca la ACDC. Lumea a strigat ca la meci ,a cantat ca la cenaclu , s-a mancat seminte si s-a dansat ca la nunta "jocul ratei cracanate " . Apoi lumea a mers acasa si s-a laudat cat de viteaza a fost .
In tmp ce prostimea dansa in fata guvernului , aia si-au vazut linistiti de treaba . Lui Videanu i-au dat gratis cam tot ce inseamna electricitate in Romania , Boc si-a pus flecuri la pantofi si acum e aproape la fel de inalt ca seful sau .
Domnul presedinte a mai strigat odata pentru idioti :
"Jos comunismul " si apoi l-a decorat pe seful militiei lui Ceausescu . Traiasca deci lupta pentru pace si impotriva comunismului care ne ameninta in aceste clipe grele biata tarisoara .
Comunistul ala de Victor Ponta arata o placiditate de zici ca el a fost impuscat in oo , nu socrul lui ...Apare la televiziune cu un imens sictir in el si se lauda ca el e e procuror dar nu ii da voie deocamdata bunicuta sa se joace cu partidul prin tarana . Binenteles ca Geoana inca mai topaie ca dementul si striga ca a invins .
Liberalul dus cu pluta Crin Antonescu vine si il propune in continuare pe John Lennon ca prim ministru .E fosrte flower-power din partea lui .
Udmr "e smecheri" si si-au tras geografie in limba maghiara .
Si istoria . Apropo , cum o cheama pe mama lu Stefan cel Mare pe ungureste ?
Partidul conservatpr isi srata muschii in fiecare seara si face clabuci mai ceva ca Dero prin gurita barbatului fatal Mirciulica Badea . Mie cel mai mult imi place cand povesteste el ca e mare acum si il lasa mamica lui sa stea afara cu copiii pana tarziu . Alooo, Mircea ! Iti dau eu bani de chirie dar te muti de la mamica ? Hai fratioare ca ai si tu catre 40 ani si e rusinica sa stai pe capul oamenilor . Poate ca vor sa mai faca si ei ceva si nu pot cu tine in casa ....
Partidul lui Vadim e haios in continuare . Se dau afara unii pe altii dupa care striga ca sunt furati la alegeri de catre unguri , tigani , evrei , negrii , chinezi si penticostali .
Profesorii nu vor mai face greva pentru ca mi-a soptit o pasarica maiastra cum ca vor ramane cu salariile mici dar cu titularizarea intreaga ...
In afara de Ciomu , medicii nu vor face nici ei nimic .
Pensionarii se vor bucura ca nu le vor scadea pensiile decat la cei care depasesc 10 milioane . Asa ca vor muri si ei in liniste pe la casele lor .
Totusi aud mereu de la o vreme incoace o voce care striga :
"Tovarasi !.. stati linistiti la locurile voastre"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu