Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 31 mai 2010

Bancuri cu profesori

Care e diferenta dintre bunul simt si masochism ?
In momentul de fata nu mai inteleg nimic.
Profesorii au ales momentul bacalaureatului pentru a face greva stiind ca altfel nu vor fi bagati in seama . Daca imi amintesc bine , ultima data au facut greva in vacanta... de au ras si curcile de ei . Guvernantii se stricau de ras gamdindu-se ca nu le vor da banii nici macar pe concediu .
Acum s-au aratat foarte hotarati . O greva in perioada examenelor este ceva extrem de serios . Ii afecteaza in principal pe copiii de barosani care vor sa studieze in afara tarii . Aia au nevoie disperata de o diploma de bacalaureat . Restul pot astepta pana mai incolo .
Dar profesorii astia hotarati au facut o greva hazlie ...
Vamesii se solidarizasera cu profesorii si azi l-am auzit pe unul comentand ceva de genul :
" Ii bag in masa pe l..bagii aia de profesori . Noi facem greva de solidaritate si pe aia ii doare fix in c.r. ! Bine le face guvernul ca isi bate joc de ei ! "
Am ajuns sa fiu de aceeasi parere . Bine le face ca le ia salariile . Din toamna trecuta le-au scazut veniturile deja cu 25 %. Acum le mai ia 25 %. Daca nu intra nici acum in greva inseamna ca salariile lor sunt uriase . Guvernul va gandi la fel ca toti oamenii normali la cap si le va taia salariile in continuare .
Sa nu imi spuneti ca profesorii au prea mult bun simt , ca isi fac un apostolat din meseria de dascal si alte asemea tampeniii .
Eu stiu altceva : cand cineva isi bate joc de tine si tu nu reactionezi niciodata , inseamna ca iti place . Profesorii sunt niste masochisti . Merita sa rada lumea de ei .
De la femeile de serviciu de la metrou pana la jandarmii care mananca seminte prin parcuri spun bancuri cu profesori ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu