Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 13 mai 2010

10 motive pentru care Base’ e cel mai tare !!!

1. Base e cool . Danseaza cu tigancile si e anticomunist .
2. Base e jmecher . Ii plac manelele si manelistii
3. Base bea whisky si se urca la volan pazit de SPP
4. Base e intelept . Stie mai bine decat noi ce sa faca cu banii nostrii asa ca ii confisca .
5. Base e destept . Probabil mamica lui l-a batut cand era mic asa ca acum , cand el e mare , le bate pe mamele noastre ca sa le ia pensiile .
6. Base are privire agera . Vede cat de multi bani au copiii nostrii asa ca le ia din ei ca sa mareasca bugetul turismului .
7. Base e frumos . Moare femeile dupa el ca dupa Margineaanu . Incepand cu celebra domnita de la turism si terminand cu presedinta camereu deputatilor toate femeile sunt indragostite de profunzimea caracterului sau .
8. Base e afacerist .Pe vremea lu alalalt facea afaceri cu blugi turcesti . Apoi si-a facut fabrica de inghetata si a trecut acum la afaceri pe scara larga cu tara intreaga .
9 . Base e atat de inteligent incat nu are nevoie de scoli si profesori
10. Base e sanatos . Nu are nevoie de medici si nici de spitale .

Incepe sa imi para rau ca nu l-am votat. Dar la urmatoarele alegeri o sa il votam cu totii . Pana atunci va interzice orice alta candidatura si vom avea obligatia sa il votam cu adanc respect si recunostinta
Voievoade , Imensule , Alesul alesilor , cu smerenie ne inchinam maretiei Tale si vom face totul sa indeplinim ordinele si dorintele Tale intelepte penru binele tarisoarei acesteia napastuite de comunisti , de psd-isti , de liberali si de toti ceilalti in afara de partidul Tau si al inainte mergatorului Tau ,sfantul profet emil boc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu