Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 9 martie 2010

Fuc.log

Netlog-ul a fost un fenomen .Scuze ca vorbesc la trecut despre el dar nu se poate altfel . Prietenii isi povesteau despre el si il recomandau cu caldura drept un loc unde poti cunoaste oameni. Un loc unde te distrezi , te intristezi , te bucuri sau suferi alaturi de prieteni .
si aici am ajuns la unul din cuvintele cheie. Iti puteai urmarI evolutia sau involutia prietenilor, starea lor de spirit si dipozitia zilnica in functie de blogurile postate de ei .
Asta facea diferenta dintre netlog si alte site-uri . Blogurile .
Aveai posibilitatea sa te plimbi printre ele , sa urmaresti , sa comentezi sau doar sa citesti ceea ce scriu oameni care iti sunt complet ncunoscuti dar in scrierile carora te poti regasi . Faptul ca lumea putea scrie bloguri a creat micile comunitati care au stat la baza netlogului .
Acum netlogul s-a schimbat . Nu sunt impotriva schimbarii . Dar o schimbare presupune o imbunatatire . Hai sa vedem care au fost imbunatatirile aduse.
Nu am sa ma refer la culori sau skin-uri .Ele nu sunt atat de importante .
Impresia mea este ca s-a renuntat la ideea unui site de socializare unde oamenii puteau comunica prin cuvinte, gesturi , emotii si poze .
Se face trecerea catre un site de matrimoniale .
Se pune accent pe gasirea unui partener . Partener de care ? Si pentru ce ?
Din scoaterea otiunii de cautare bloguri si inlocuirea ei cu optiunea cautare : "pozecufete/baietiindudagoala" se pare ca se vor cauta parteneri de pat .
Si aia pe termen scurt . in curand , probabil , pe netlog va apare publicitatea la hoteluri unde poti inchiria camere cu ora ( all inclusive :D).
In formatul actual netlogul va deveni un site unde toata lumea va cauta parteneri de ciocaneala . fete cu fete , baieti cu baieti , fete cu baieti , fete cu administratorii site-ului , administratori cu baieti , sau adninistratori intre ei ...
Se va renunta la orice urma de decenta si , in numele banului , minorii vor fi invitati , nu sa citeasca ci sa castige un ban cinstit satisfacand fanteziile cretinilor care si asa misuna pe netlog.
Netlogul va concura pe fata cu site-uri de genul matrimonialeperverse.fuc sau tragemi-obade.org.
Nu am sa dau stergere de cont . Mai mult ca sigur adminstratorii nu sunt dintre cei care suporta adevarul , asa ca probabil mi-l vor sterge ei .
Bafta multa prieteni . Stiti unde sa ma gasiti ...

Un comentariu: