Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 12 martie 2010

Ceuseasca .

Ceausescu a fost un um destept. Incult , fara scoala dar cu o puternica inteligenta nativa . Afacut multe lucruri tampite dar cea mai mare tampenie a fost nevasta-sa .
Aia era de o prostie rar intalnita chiar si in Romania.. Si asa cum fac prostii care ajung la putere se apuca si se razbuna pe cei pe care ii simt mai destepti , pe cei care ii umilesc prin conditia lor intelectuala sau pur si simplu fac rau doar pentru a-si arata puterea . Ceauseasca purta doar haine de firma pentru ca a umblat juma' de viata desculta . Ceauseasca a vrut sa fie academician pentru ca o apucau durerile de cap doar la vederea unei carti . Asa a aratat ea lumii intregi ca : "uite bai cine sunt eu . Daca ma pupati undeva nu va fac rau . daca nu , vai de voi ".

Ieri am vazut la televizor o stire . Basescu a devenit academician . Imediat m-am intrebat : cum dracu ? Ala se lauda la deschiderea anului scolar ca el nu prea a avut de-a face cu scoala . Lui ii placea sa faca bisnita cu blugi si ciunga pe vremea comunismului . Scoala era pentru tampiti . Si totusi ?
Ce l-a apucat asa brusc de s-a facut academician ? Umbla aia cu coasa dupa el si i-o fi spus cineva ca academicienii sunt nemuritori ? O fi avut brusc o erectie intelectuala si l-a descoperit pe Schopenhauer ?
Ce se intampla cu domnul presedinte ?
Deocamdata vad ca a luat-o cu adevarat pe urmele aluia de i-a sarit caciula din cap la Targoviste .
Si-a tras un premier idiot care ii lustruieste zilnic cizmele si fesele .
Si-a facut rost si de o Leana cu mult tupeu si cu multe parcari .
Securitatea il sustine ca si el o sustine pe ea ..
Isi pregateste progenitura pentru a-i urma la conducere .
Acum e academician .

Ne asteapta iar 25 ani de marete impliniri ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu